reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

A wiesz, ze ja się obraziłam na sephorę za podwyżki, jest chyba najdroższym sklepem z najbardziej opryskliwą i niewykształconą obsługą :-)
Kasiu - dzięki za gratulacje.

reklama
Wiem, wiem mówiłaś mi. Dzisiaj panie były miłe, nie mogę na nie złego słowa powiedzieć i na koniec w ramach próbek dostałam m.in. tusz do rzęs Estee Lauder :-)

dobry wieczór,
ale fajnie miałyście :) też bym na zakupy poszła gdzies.

doxa dziękujemy :)

idę spac, bo jestem padnieta po całym dniu i sklapnieta po meczu :-(

Efuniu - kapitalne zdjęcia, bardzo Wam do twarzy razem.

Doxa - oni te tusz eteraz w większości sieci rozdają, nie wiem, estee lauder jakiś niezły plan marketingowy wprowadziło.

dzien dobry...

oj film byl piekny, wyryczalam sie ze wzruszenia jak glupia, zreszta ja na wszystkich filmach zahaczajacych o swiaty fantastyczne wzruszam sie cholernie... nawet na HP... ;-)

kurcze, tylko nie moge sobie darowac, ze ja taka glupio uparta jestem... jak bylam mala ogladalam Narnie w wersji animowanej i ona byla jakas taka strasznie ponura i ja sie zrazilam (tak jak u np. mis uszatek wydawal mi sie koszmarny... nie cierpialam form lalkowych nigdy)... juz mnie pare osob zapewnialo, ze ksiazki sa super, a ja nie, i nie... i nie ma to jak przekonac sie do czegos na stare lata... ;-)

dzień dobry :)

magdusiek dziękujemy.

całkiem fajnie wszystko wyszło chociaz w domu. mimo ze sie bałam jak to bedzie, to wyszło kameralnie i przyjemnie. dziś tymek odsypiał do 8. szok!

w niedziele jade urodziny (dwa latka) do chrzestnicy. jakies pomysły na prezent?

dzień dobry
ja znowu wpadam jak burza.
moje dziecko znów narzeka na układ moczowy. Vertigo ciężko ją namówić na żurawinę, ale narazie podaję jej furagin. Gorączki nie miała, ale dziś rano lekko ciepłą główkę i katarek na dodadatek.
matko juz mnei wołaja pa

Witam!
Efunia,ja bym proponowała little people- patrząc na Nadie te zabawki są nizastąpione.
Mała,zdrówka Wam zyczę,oby wszystko szybko się zakończyło !:tak:

ponieważ wczoraj jako jedyna nic sobie nie kupiłam, dziś kupiłam lilową,pastelową sukienke . :-)

reklama
Do góry