reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Witam!
Ja zakończyłam do nowego roku szkolnego edukację swoją .Zaliczyłam egzaminy ( nawet nie zauważyłam,że były ;-))

Syla, dobrze,że wróciłaś szczęśliwie do domku.Jutro się zobaczymy :-)
Tusiekn,My tez za 3 tygodnie wyjeżdżamy,ale nie zamierzam się wybitnie przygotowywać.No ale ja nad Bałtyk a Ty nad Adraiatyk więc to pewna różnica :tak:
Lindsay,oj nie zaniedbuj,bo Ci to kiedyś wypomni:-D

magdusiek serdeczne gratulacje !!!!!!!:-)

Jak narazie u nas wszystko oki, poza katarkiem u Julci :-D
Po 14 lipca planujemy się wybrać choć na kilka dni nad morze, tylko co z tego wyjdzie to sama nie wiem:szok:

Dobry wieczor,
Ja padam, w okresie letnim wieczorem zawsze szybko padam.
Syla masz racje, najlepiej w domu, ja juz zaczynam tesknic chociaz nie wyjechalam:-D
Dziewczyny zycze milego spokania, jestem z Wami duchowo;-)

dzien dobry...

nie wyspalam sie, ale podbno jade na kawe... ;-)

....i do kina, bo jak nie dzis to juz dluuuugo nie pojde...

Witam!
Dzięki za udane ( jak zawsze) spotkanie ! Teddy,mam nadzieję,że i film też był ok.
Magdusiek,wróciłam po ta bluzkę do zary,bo nie dawała mi spokoju;-)

Dobry wieczór
Kasiu, bo ta bluzka fajna jest, ja Natalce nie dałam, ma neidługo imieniny to dostanie albo w jakiejś innej kryzysowej sytuacji. A z butów sie ucieszyła choc jeszcze nimi klapie (bo to 25).
Spotkanie było super, fajnei Was było nareszcie spotkać, długo jeszcze sie platałyście?

reklama
Witajcie!
I ja się cieszę z dzisiejszego spotkania! Frekwencja dopisała w 100%! Kasiek jeszcze raz wielekie dzięki za skrzyknięcie nas wszyskich!!
Magusiek tak, tak jeszcze się trochę "szwendałyśmy" - tak do skończenia seansu filmowego.
A ja na koniec zahaczyłam o Seforę, nie powiem całkiem udana wizyta :-)

Efunia fajne zdjęcia! Bardzo ładnie wyglądałyście z Zosią!!

Do góry