reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzień dobry!
Ależ dzisaj duchota!

Efunia tak, little people to świetne zabawki! Dla dziewczynki mogą być jeszcze garnki do gotowania/serwis do kawy, herbaty itp.

Mała współczuję choróbsk! Zdrówka dla Zuzi.

Kasiek pokaż się w nowej sukience!!
A cieniami co się dzieje, dlaczego nie trafiasz? Masz jakieś wymagania?

reklama
Moje cienie zawsze utrzymuja się na powiece do 2/3 godzin max.
Doxa, obiecuję zdjęcie :tak:

Nadia akurat gotowac nie lubi :-D garnki nie stanowia atrakcji :-D

Byłysmy dziśu Cioci-Niani z prezentemipodziękowaniemi normalnie mnie moje dziecko zaskoczyło-stwierdziała ,żebym sobie sama poszła do pracy( musiałam tam jeszcze na chwilkę )a ona zostanie u Cioci :szok: przytuliła sie do Niani i nie było zmiłuj !:-D chyba sie jednak zżyła zNaianią przez 2 lata i 3miesiące!:-)Mam obiecaną dalsza pomoc ,gdyby mała chorowała w przedszkolu lub gdyby coś...

ja mam sephory, taki czteropak :-D uwielbiam je. i stosuje taki specjalny podkład pod cienie essence. i trzymaja sie calutki dzien nawet jak jest gorąco!

Dzien dobry,
U mnie po burzy az milo okna teraz otworzyc bo zimne powietrze.
Efunia alez fajna rodzinke stanowicie, jeszcze raz ci mowie ze dzieciaki masz cudne. No i super, ze impreza sie udala. Tymek do 8 spal? U nas to norma, a dzisiaj i wczoraj spalismy do 9.30. A o ktorej Tymus chodzi spac?

A zdjecia jakies z waszego spotkania chociaz pociesza moje oko?
Kasiek co do cieni to ja mam gdzies jakies firmowe, wyprobowalam chyba setki i kiedys u znajomej zobaczylam z allegro. Jestem zachwycona bo po pierwsze maja mnostwo fajnych dla mnie kolorow (ja mam duza palete chyba 48 kolorow) i dlugo naprawde sie trzymaja. Nie musze skakac z pedzlami po kilka osobnych tylko wszystko mam w jednym. Ale mam np. osobne perlowe jasny albo mzrozny na podkreslenie gornej powieki i brwi z Inglota, kupuje je bo tez sa fajne i takiego koloru stanowczo duzo mi schodzi a w tych paletach z allegro takiego kolorku jest malo;-)
Tusiek dzisiaj robi taka akcje z borowkami, ze wszedzie jest cukier i powiedzial ze je bedzie jesc na obiad i kolacje:-D

dziękuję za komplementy :) jak milo :)

kasiu u nas też nie ma sephory. a cienie kupiłam na allegro. zapewne przepłacając cene sklepową, ale to nic, bo są naprawdę ekstra.

tusiekn tymek chodzi spac ok 21 a wstaje ok 6. w dzien zazwyczaj spi od 10 do 13.

Dzień dobry
Kasiek -ja używam lancome, diora i chanel, utrzymują się cały dzień.

Ja po pracy, fajnie, cieszę się, ze wróciłam i cieszę się, ze tak z dnia na dzień, no własnie, bo ja nawet nie zdązyłam napisać, ale rozmawiałam o pracyw piatek,a w sobotę juz byłam ;-)
I czuję jakby tego czasu w ogóle nie było, tzn przerwy.

a ja na diora miałam uczulenie :( to były jedyne takie exclusive które miałam :-)

magduś a natalka do przedszkola? tymek od jutra. byłam dzis na indywidualnej rozmowie. w sprawie zaparć. okazuje sie ze w tymka grupie sa dwie dziewczynki z tym samym problemem, także pani wiedzą co i jak... matko mam nadzieję, ze nie będzie gorzej przez to przedszkole, bo ostatnio jest koszmarnie... jasiek wręcz ma nadzieję, ze będzie lepiej kiedy tymek zobaczy ze inne dzieci załatwiają sie bez problemu... jakoś wierzyć mi się nie chce, ale nic nie mówię, bo bez nadziei to chyba już byśmy sie pocieli...

a mnie brzuch strasznie boli. jakby na okres. trochę szybko...

reklama
Do góry