reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam
Wzielam sie za pedicure, ciekawe co z tego wyjdzie;-)
Musze pochwalic mojego synka bo byl bardzo grzeczny u Pani doktor, poprosil jeszcze o syrop bo lubi pic, dostal naklejki dzielnego pacjenta. Duzo daje tlumaczenie, madry chlopczyk, jestem z niego dumna.
Syla tajemniczo brzmi ten spacer nocny po morzu, moze Kasia ma racje z tym suwaczkiem;-)

reklama
Pusto,oj pusto. Ciekawe czy Syla na nocny spacer znów poszła?;-)

Reaktywowałam wątek fotelikowy- chyba o nim zapomniałam i... przy okazji odgrzebałam wątek brzuszkowy. No kochane ciężarówki,czemu nie ma tam rozmów ?bardzo chetnie pooglądamy rosnące brzuszki !:-)

dzien dobry....

pusto.

moi panowie znow sie na weekend wypuszczaja... dobrze, ze Kamil ma na ogol weekendy trzydniowe, to jeszcze oplaca sie im ruszyc gdzies dalej. Jak ma wolne, te tez jezdza po roznych placach. Ja po pracy niestety moge go zabrac jednynie na placyk pod domem, ktorego szczerze nie cierpie.

Dzień dobry!
Ja wczoraj miałam bardzo intensywny dzień, o 5 pobudka, potem szkolenie, po szkoleniu spotkanie towarzyskie - bardzo miłe i sympatyczne! - a wieczorem jeszcze podjechałam do galerii handlowej (no coś mnie opętało normalnie ;-)). Dzisiaj nic mi się nie chcę, a mam plan na "grubsze" porządki! Kawa wypita, a sił nadal brak ...

Syla może i Ty prorok! Niedługo się okaże ;-)

Dzień dobry
Mnie się dziś wstać nie chciało...niedługo spadamy, ale szczerze to dziś jakoś nie chce mi się ruszyć. Pewnie zaraz mnie podniesie ;-)

Halo,
a u nas burze. zdążyłam załatwić kilka rzeczy na mieście i uśpić dziecko. teraz leje. po południu mamy spotaknie w przedszkolu i kurcze będzie mokro.

Kasiek74 co do tych brzuszków to uwierz mi, że nie mam ani jednego zdjęcia brzucha z tej ciąży. Oprócz oczywiście takich zdjęć gdzieś z grilla, działki itp Człowiek chyba trochę ma większy dystans i brak czasu na pewne rzeczy. Oczywiście cały czas mam wyrzuty sumienia, że "zaniedbuję" drugiego synka, ale samo jakoś tak wychodzi..

Syla uważaj, bo Ci wykraczą dziewczyny;-):-D

Tusiekn ja też się wzięłam za pedicure. ale u kosmetyczki, bo sama już nie dosięgam:-D czekałam dwa miesiące, bo mają takie obłożenie, ale chodzę tylko w jedno miejsce, bo mają autoklaw do dezynfekcji sprzętu.

Witajcie,

Oj tam zaraz nowy suwaczek;-)

Lindsay, właśnie burza przechodzi do nas...zdąrzyliśmy wrócić z plaży:tak:

Jutro koniec pięknych dni i wracamy. Zaczepimy jeszcze tylko o Grudziądz aby odwiedzić babcię i do Warszawy.
Dziś pierwszy raz widziałam pioruny nad morzem, jak w jakimś filmie, a ludzie stali i wszyscy patrzyli jak w "Ptakach"....
Nie wiem dlaczego akurat z tym filmem mi się tak skojarzyło.

Oj Doxa to miałaś intensywny dzień, ja się tak rozleniwiłam, że nie wiem jak się ponownie zorganizuję do grafiku godzinowego.:confused:

Kasiek, wczoraj Syla popijała pifko na słońcu i nie była już w stanie iść na spacer:rofl2:
Magduś a do kina bym się przeszła;-)

reklama
Dzien dobry,
U mnie burza, smiesznie to wyglada bo jednoczesnie brzmi i sie blyska i swieci slonce. Niebo chyba sie podzielilo na lewice i prawice.
Syla napewno po fajnym urlopie smutno wracac do pracy, szczegolnie pierwszy dzien, ale w koncu wakacje sa i dnie poki co dlugie wiec korzystaj z lata.
Wlasnie sobie uswiadomilam, ze my wyjezdzamy za 3 tygodnie juz a ja nie mam nic kupionego. Czuje ze sajgon bedzie i chyba liste czas robic.

Do góry