reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

No tak, ja cieniutka jak kupowalam to kosztowala ponad 100. A moze jakis komplet recznikow z szlafrokiem? Bo to jeszcze kwestia wieku, zebys mogla cos ekstrawanckiego kupic;-)

reklama
Nie mogę tych germańców piep.... no nie mogę....

Kasiu - myslę, ze to dobry pomysł
Tusiekn - tak, jechalismy samochodem, podróż powrotna zajęła nam ok 14 godzin z korkiem w Wiedniu i przystankiem na obiad, kawe itd.

A ja się dziś widzialam z koleżankami, dostałam superpwe zdjecia z wyjazdu do Stanów, przeceny ruszyły pełna parą, Natalia wzbogaciła się o dwie sukienki i kostium kąpielowy.

Dzien dobry...

ja to musze dziecie obkupic, glownie w bluzki, zeby chociaz z 15 mial na wrzesien z dlugim rekawem...
ostatnio pod koniec maja, kiedy bylismy w Kamilem w Tarasach w kinie, wpadlam na chwilke do Zary zobaczyc co jest i wyszlam z 5 bluzeczkami dla dzieciecia, takimi prostymi gladkimi jak to ja lubie, 2 z krotkim rekawem i 3 z dlugim, koszt zakupow cale 86 zl... tak to ja lubie... :-D

....a dzis zaspalam do pracy... i dalej spie... ;-)

Dzień dobry:-)
i do usłyszenia bo mnie poganiają....

Lindsay zdrówka kobieto!

Ty czytałaś Magduś a my z Andrzejem wybraliśmy się na nocny spacer nad morze...

reklama
Do góry