reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

No to super! U nas w jednym pokoju same pudła z piotra i pawła ;-) i szaf nie ma, jest garderoba. No i zadnych dzrwi wewnetrznych ;-) itd.... ale dokładnie, jest przestrzeń zyciowa. A wyjazd jednak dobrze robi.

reklama
Dzień dobry!
Ojojoj u Was taakie nastroje urlopowe, że jeszcze mi się udzieli! My póki co żadnych planów, ale trzeba będzie coś pomyśleć!

Natalka superaśna, jak zawsze! Już widać że będzie świetną starszą siostrą!

dzień dobry,

szukam i szukam czego mam gratulować a tu masz! magdusiek no to byłaby ostatnia rzecz o jakiej bym pomyślała. Wielkie gratulacje! Cieszę się bardzo! I dla Kamila gratulacje, że się zdecydował! Pozostaje mi tylko pozazdrościć (oj bardzo) i czekać na własną decyzję. ;-)
u mnie oczywiście zapierdziel w pracy, dzis jest luźniej bo zamknęli program do rekrutacji do jutra więc tylko donoszą dokumenty dzisiaj.

Zuzia zdrowa (odpukać). W niedzielę byliśmy u pradziadków i z nowości: Zuzia zaliczyła już kąpiel w jeziorze, dziobanie przez koguta i gdyby nie babcia zaliczyłaby spadek ze schodów betonowych... Nie wiem jakby się to skończyło gdyby nie babcia... Widze w myslach jak leci tyłem na te schody. A kogut? Zuzia uwielbia karmić kurki, ale kogut chyba nie lubi. dziobnął ją w paluszka. Krew troszkę poleciała i ranki zostały. Dziadziuś przejęty obiecał, ze zrobi z niego rosół, więc Zuzia teraz chodzi i wszystkim opowiada, ze dziadziuś obiecał, ze przerobi kogutka na kluseczki. :-p
urlop mam od połowy lipca i planujemy jechać pod namiot nad morze. Naleciało nas bardzo spóbować z Zuzią. Mam nadzieję, ze się uda.

może jakieś fotki bym wkleiła.

ale mnie nie było. znów nei wiem co u kogo słychać, oczywiście poza rodzeństwem dla Natalki. a i Syla widze w Ustce siedzi znów. Mnie też się tam podba, ale trasa zbyt długa i męcząca.

Doxa, to mysl, bo wiesz, wakacje tylko 2 miesiace trwaja... ;-)

Mala, wlasnie sobie myslalam, koniec roku dawno, wiec chyba na nadmiar pracy nie cierpisz (a tu sie okazuje odwrotnie), i kiedy sie odezwiesz...
(powiedziala ta, co zaglada regularnie.... ;-) )

doczytalam, ze dzieci uswiadamiacie... ;-)
no coz, rozmnazanie jako takie nie lezy w spektrum zainteresowan mojego dziecka, inaczej niz sprawianie by cyt. "siusiak duuuzy i gruuuby"... czasem mam ochote go z powrotem w pieluche wpakowac!!

dzień dobry

magdusiek zazdroszczę ci! na serio. zosia jeszcze taka malutka a ja juz nowe maleństwo bym chciała. w sumie szkoda ze nie trafiły się bliźnięta! :-D

mała zuzia bardzo zmyślna - koguta na klusczki :-D

o urlopie nie marzę nawet bo i tak się nie uda. w lipcu wybierzemy się do zoo i do oceanarium. moze jeszcze olsztyn zaliczymy, ale nic pewnego, bo zalezy jak jasiu w pracy. póki co mam stresa przed chrzcinami, bo to juz w niedzielę. a ja nawet nie mam w co się ubrać. i czasu na poszukiwania też nie mam...

jutro wybieram sie do gina na przegląd popołogowy i troche się boję.

teddy niezły tekst!!! :-D:-D:-D

tymka interesuje tylko dlaczego ja nie mam "psipsiaka". a on ma mimo ze jak twierdzi jest dziewczyną (w związku z chęcią "pomalowanych nóg" tzn paznokci) :-)

Witam!
przyszłam z pracy i wreszcie mam wakacje !!!

Rozstajemy się z naszą Nianią i troche smutno.:-(Jeszcze przyjdzie do Nadulki w piątek ,bo wyjeżdżam do Bydgoszczy.czasem się złościłam na nią , same wiecie,ale ogólnie była kochana i krzywdy mojemu dziecku zrobić nie dała . Chcę jej kupic piękny prezent,może macie pomysły? ( nosi tylko złoto, nie proponujcie nic srebra ).

Dzien dobry,
Kasiek no to masz dluugie wakacje, super. A z niania to normalne, ja mysle ze nawet jakby ci tesciowa pilnowala Nadie to tez moglybyc sprzeczki a i do pani przedszkolanki tez mozna miec zarzuty, tylko ze raczej nie widzimy jak pilnuja dzieciakow na codzien, chyba ze dziecko mowi ze cos jest nie tak.
Prezent fajny, znasz nianie lepiej i wiesz co lubi, w czym gustuje. Zloto tez fajny pomysl, moze jakas bransoletke?

O i odezwaly sie te co dawno nie byly, mala zagladaj czesciej i oby w pracy bylo wiecej luzu.
Magdusiek jechaliscie z Natalka do Austri autem? To z Warszawy dosc daleko, ile godzin wam to zajelo? My planujemy wyjechac rano i w polowie drogi nocleg.

reklama
Do góry