reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dla dziewczyn które mają wątpliwość czy dzieci sa dośc duże na przedszkle - dzisiaj na zajęciach był chlopczyk, 2,2 - genialny. Sam został bez obciachu na 3 godizny, super się bawił, widziałam go na wejsiu, na wyjsciu, słyszałam relacje innych - kapitalny. :-)

reklama
Wiesz, tylko pytanie czy w ktorymś momencie nie stanie się rutynowe. A moze pogodzić o z inną pracą? Niektórzy nie czują sę pewnie bez etatów, dodatków, urlopów zagwarantowanych td, innym to nie przeszkadza. Musisz przemyśleć czy w innej nie mogłaby,ś sie rozwijac tak jak tu, a jednocześnie mieć tych "dodatków".
Ja wiem, ze lubię zmiany i póki co planuję powrot na jakies pół roku. A póxneij sie okaze... ;-)

Witam!
U mnie nudna rutyna w pracy ;-) hihi,chcialabym,żeby było nudno :-D ale cieszę się ,bo koniec roku za pasem ,wreszcie sobieodpocznę od rutyny ;-)

I książkę przeczytam,bo jużchyba od Wielkanocy leży .:tak:

Dobry wieczor,
Zyje, ale ostatnie nocki meczyl mnie kaszel niesamowity, ze co zasnelam to sie budzialam i to kaszlalam tylko podczas lezenia:szok: Ale juz lepiej mi.
Wlasnie pije winko. Wstyd ale ja nadal zadnej ksziazki nie tknelam, ale za to dzisiaj wyprasowalam mase rzeczy.

Magdusiek dzieki:-)
Wiecie, ze ja juz powoli "rozgladam" sie tez za praca. Ja chyba poki co chce dorywcza, ale na stalej tez by mi zalezalo. Problem w tym ze to co chcialabym robic i w czym sie rozwijac w moim terenie kiepsko, musialabym ruszyc poza miasto;-) a perspektywa pracy 8h przy biurki i monotonnej pracy mnie lekko przeraza. Tak zle tak niedobrze, ale poki co wszystko zalezy od przedszkola kiedy Tusiek sie dostanie.
Doxa no prosze w radiu, super. Ja mam male reklamowki za soba:-D
Kurde juz po winie:baffled:

reklama
hihi, otwórz kolejne ;-)
ja przyznam, ze radi mnie neispecjalnie rusza, tak samo jak telewizja i inne takie, chyba przesyt ;-)

Do góry