reklama
Doxa
Fanka BB :)
Dobry wieczór!
My dzisiaj nadrabialiśmy zaległości towarzyskie, nareszcie! Z samego rana wybyliśmy z domu.
Magdusiek Ty się poddałaś leniowi? No nie wierzę!
Drzewko ja też nie mogłam Cię rozpoznać po tamtym avatarku! Ten lepszy.
hmm ja też powinnam odświeżyć swój avatarek, bo jest z Bożego Narodzenia, jeszcze trochę i nie będzie trzeba go zmieniać ;-)
My dzisiaj nadrabialiśmy zaległości towarzyskie, nareszcie! Z samego rana wybyliśmy z domu.
Magdusiek Ty się poddałaś leniowi? No nie wierzę!
Drzewko ja też nie mogłam Cię rozpoznać po tamtym avatarku! Ten lepszy.
hmm ja też powinnam odświeżyć swój avatarek, bo jest z Bożego Narodzenia, jeszcze trochę i nie będzie trzeba go zmieniać ;-)
Witajcie kochaniutkie!!!!
Nareszcie udało mi się nadrobić choć część zaległości ba forum ::-)
Wstawiłam zdjęcia dziewczynek do galerii.
U nas masakra w stylu..... rota wirus. Jestem na L4, rodzinkę rozłożyło , ja na szczęście jeszcze sie trzymam ale nie wiem jak długo.
Julka ma antybiotyk i masę dodatków w stylu lakcid. Mam nadzieję , że szybko jej przejdzie.
Jutro mamy Święto Miasta i z tej okazji wielką paradę ulicami miasta w której min. bierze udział Patrycja, mam nadzieję że wirus choć na kilka godzin się uspokoi i będziemy mogli iść ją podziwiać i zrobić zdjęcia na pamiątkę
Pozdrawiam serdecznie !!!!
Nareszcie udało mi się nadrobić choć część zaległości ba forum ::-)
Wstawiłam zdjęcia dziewczynek do galerii.
U nas masakra w stylu..... rota wirus. Jestem na L4, rodzinkę rozłożyło , ja na szczęście jeszcze sie trzymam ale nie wiem jak długo.
Julka ma antybiotyk i masę dodatków w stylu lakcid. Mam nadzieję , że szybko jej przejdzie.
Jutro mamy Święto Miasta i z tej okazji wielką paradę ulicami miasta w której min. bierze udział Patrycja, mam nadzieję że wirus choć na kilka godzin się uspokoi i będziemy mogli iść ją podziwiać i zrobić zdjęcia na pamiątkę
Pozdrawiam serdecznie !!!!
tusiekn
Fanka BB :)
ale dawno nie jadlam KFC. Ostatnio bylismy w Mc Donaldzie i Tusiek znowu sie zachwycal frytami i sosem musztardowym ktory uwielbia. Smiac mi sie chcialo bo zawsze ma ze soba jakas zabawke i tym razem mial ze soba pluszaka, ktorego wozil w foteliku do karmienia dla maluchow, dawal mu jesc, pic, jezdzil i wszystko tlumaczyl, gdzie jest toaleta jak bedzie chcial sisi, gdzie nie wolno. Normalnie bylby super starszy brat;-)
Efunia tak to ja:-)
Kasia ojej to rota wirus to okropna i meczaca sprawa, ja sie zawsze go obawiam. Zdrowka zycze i zeby jutro wypalilo wyjscie.
Efunia tak to ja:-)
Kasia ojej to rota wirus to okropna i meczaca sprawa, ja sie zawsze go obawiam. Zdrowka zycze i zeby jutro wypalilo wyjscie.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Hihi, my też dawno, dziś przekechałam przez drive.
Doxa - no leń leniem, ale sprzątnęłam całe mieszkanie, pranie, prasowanie i inne takie, więc czuje się usprawiedliwiona. A obiad jadłam u rodziców...
Kasiu -dziewczynki piekbne, trzmma kciuki, zeby rota szybko minął i zeby Święto Miasta odbyło się z udziałem Patrycji :-)
Kasiek - 29 to akurat uroidziny Kamila ale pokombinuję jakoś :-)
Doxa - no leń leniem, ale sprzątnęłam całe mieszkanie, pranie, prasowanie i inne takie, więc czuje się usprawiedliwiona. A obiad jadłam u rodziców...
Kasiu -dziewczynki piekbne, trzmma kciuki, zeby rota szybko minął i zeby Święto Miasta odbyło się z udziałem Patrycji :-)
Kasiek - 29 to akurat uroidziny Kamila ale pokombinuję jakoś :-)
reklama