reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dobry wieczór

ja dzis normalnie nie mam czasu poczytac co u was. wpadłam do watku obiadowego, zaraz mnie odwołali. heh...

tusiekn czy to ty na NK? :happy:

i znow musze lecieć, bo "boli pupa" :-(

reklama
Dobry wieczór!
My dzisiaj nadrabialiśmy zaległości towarzyskie, nareszcie! Z samego rana wybyliśmy z domu.

Magdusiek Ty się poddałaś leniowi? No nie wierzę!

Drzewko ja też nie mogłam Cię rozpoznać po tamtym avatarku! Ten lepszy.
hmm ja też powinnam odświeżyć swój avatarek, bo jest z Bożego Narodzenia, jeszcze trochę i nie będzie trzeba go zmieniać ;-)

Witajcie kochaniutkie!!!!
Nareszcie udało mi się nadrobić choć część zaległości ba forum ::-)
Wstawiłam zdjęcia dziewczynek do galerii.
U nas masakra w stylu..... rota wirus. Jestem na L4, rodzinkę rozłożyło , ja na szczęście jeszcze sie trzymam ale nie wiem jak długo.:baffled:
Julka ma antybiotyk i masę dodatków w stylu lakcid. Mam nadzieję , że szybko jej przejdzie.
Jutro mamy Święto Miasta i z tej okazji wielką paradę ulicami miasta w której min. bierze udział Patrycja, mam nadzieję że wirus choć na kilka godzin się uspokoi i będziemy mogli iść ją podziwiać i zrobić zdjęcia na pamiątkę:happy2:

Pozdrawiam serdecznie !!!!

ale dawno nie jadlam KFC. Ostatnio bylismy w Mc Donaldzie i Tusiek znowu sie zachwycal frytami i sosem musztardowym ktory uwielbia. Smiac mi sie chcialo bo zawsze ma ze soba jakas zabawke i tym razem mial ze soba pluszaka, ktorego wozil w foteliku do karmienia dla maluchow, dawal mu jesc, pic, jezdzil i wszystko tlumaczyl, gdzie jest toaleta jak bedzie chcial sisi, gdzie nie wolno. Normalnie bylby super starszy brat;-)
Efunia tak to ja:-)
Kasia ojej to rota wirus to okropna i meczaca sprawa, ja sie zawsze go obawiam. Zdrowka zycze i zeby jutro wypalilo wyjscie.

Hihi, my też dawno, dziś przekechałam przez drive.
Doxa - no leń leniem, ale sprzątnęłam całe mieszkanie, pranie, prasowanie i inne takie, więc czuje się usprawiedliwiona. A obiad jadłam u rodziców...
Kasiu -dziewczynki piekbne, trzmma kciuki, zeby rota szybko minął i zeby Święto Miasta odbyło się z udziałem Patrycji :-)
Kasiek - 29 to akurat uroidziny Kamila ale pokombinuję jakoś :-)

Magdusiek i to sie nazywa len? To co ty robisz jak masz duzego lenia? Podziwiam, ze tyle zrobilas, u mnie sterta do prasowania i tylko na biezaco. Nawet kwiatow nie podlalam:zawstydzona/y:

Magdusiek to na czym polegał ten leń? Ja jak mam lenia to prawie nic nie jest zrobione :-)

Kasiek oj nieprzyjemnie! Niech szybko minie! Trzymam kciuki za jutro!

reklama
Do góry