reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Drzewko,wiedziałam,że tak łatwo nie popuścisz :-D:-D:-D

Ja byłam wczoraj z moim mężem na randce :szok: pojchaliśmy na stare miasto,obleźliśmy dookoła i... pojechaliśmy do Mac Donald na mac fllury :-D:-D:-D ale fajnie pobyć ze sobą nie słysząc wciąż jazgotu dzieci :tak:

Kasiu,oby wszystkie wirusy wyginęły w rodzinie :-)

Lenia mam mega dużego,a tu jeszcze sprawozdanie za rok cały do napisania:angry:

reklama
halo,

ja siedzę i się uczę i już literki wchodzą mi w oczy. chcę, żeby już była środa:-)
trzymajcie za mnie kciuki jutro i we wtorek.
Moi dwaj M. na spacerze, a ja siedzę. Juz z tego wszystkiego to mi się śni, że studiuję medycynę:-D ale to też przez film "bez skazy"

Kasiek74 zazdroszczę randki. :-) My ostatnio jak poszliśmy na pizze, jak była teściowa, to oglądaliśmy się co chwilę gdzie jest Maciek:-D

A wczoraj mieliśmy dzień adaptacyjny w przedszkolu. Oczywiście nie muszę chyba pisać czym bawiło się moje dziecko;-):-) Ale teraz doipero widzę jaki Maciek jest nieśmiały. Trochę mnie to martwi. Jemu wszystko można wyrwać, zabrać itp Do wszystkiego podchodzi z dystansem. Chcialabym, żeby choć raz kogoś szturchnął, żebym wiedziała, że w razie czego da sobie radę:tak: ech matce to się chyba nigdy nie dogodzi;-):-)

Magdusiek czekam na telefon. Możesz mi wysłać sms-em numer to ja zadzwonie;-) ( w końcu to mój interes;-))

dzień dobry

śpicie jeszcze? moje dzieci zasnęły, wyjatkowo dziś razem, mam więc chwilkę. od rana grałam z tymkiem w "mumino" (domino) i nabudowałam sie garaży oraz "ulic". ufff...

lindsay nie martw się! tymek jeszcze niedawno tez był taki. dał sobie wszystko zabrac i jak go dziecko popchnęło to patrzył i nie rozumiał co sie dzieje. a teraz sam nie zaczepia, ale nie da sobie w kasze dmuchać. place zabaw go wychowały w tym względzie :-D

no i zośka juz nie spi. spadam! miłego dnia, miłego filmu, miłej wycieczki. tylko o mnie nie zapomnijcie. takie pożegnanie ma tymek :-D:-D:-D

Witam!
Straszycie ciszą dziewczynki ...

Lindsay, trzymam kciuki mocno, napisz kiedy puścić.:-)
U mnie cięzki tydzień się zaczął ,nie dość ,że trzeba norme w pracy wyrobić,to jeszcze trzy rady ped . A kiedy do domu :szok:

Witam !!!
Dziękuje serdecznie za życzenia powrotu do zdrowia, jak narazie wirus sie uspokoił chyba Was kochane usłyszał :-D
Patrycja wzięła udział w paradzie , jak tylko dostanę zdjęcia to się pochwalę.Julka szczęśliwa i zadowolona bo nie dość że widziała Patrycje to jeszcze ulicami szły konie z rycerzami w siodłach oraz przejechały jej ulubione wozy strażackie :-)

Dzień dobry
Ja milczę, bo u nas bardzo towarzysko ostatnimi czasy i jakos tak wyszło, ze w zasadzie nie włączam laptopa :-)
Teraz Natalia usnęła po zajęciach, a ja idę do ksiazki, bo mam ;-)

Dzień dobry a raczej już dobry wieczór :-)

Faktycznie ostatnio tutaj pustawo! Ja mam teraz sporo pracy, ostatnio coraz ciekawsze projekty mamy. Wiecie, był moment, że zastanawiałam się nad szukaniem jakiejś stałej pracy, gdy Oli pójdzie do przedszkola, ale już sama nie wiem, obecnie nie mam regularnej pracy a tym samym dochodów, ale za to jest ciekawie i ciągle coś nowego dla mnie się dzieje ... Dzisiaj np. wypowiadałam się w radiu ;-) a potem pojechałam kupić buty ... ale o tym w innym wątku!

Pusto że aż straszy.
Ja nie lubię monotonnej pracy, w mojej wciaz się coś zmienia i ciągle jest coś nowego, ale nie każdy tak lubi, nie każdy się nadaje i nie kaŻdemu odpowiada taka intensywnośc.
Musisz pomśleć na czym bardziej Ci zalezy, czy w tej aktualnej plusy przeważają czy fajne jest to, ze to nowość, a za chwilę tez będzie nudno.

a zakupy ostatnio poczyniełam fajne w zarze na dziale dziecięcym...

reklama
No właśnie w mojej obecnej nic nie jest takie samo, za każdym razem jest inaczej, ciekawie, co innego robimy i przede wszystkim z innymi ludźmi, żadnej rutyny ani nudy, a dla mnie non stop rozwój. Jedynie skala nie jest duża, tzn. nie mam pracy w wymiarze etatowym i tylko to przemawia za ewentualnym szukaniem innej stałej pracy, ale już raczej "nudnej" no i właśnie nie wiem czy będę szukać ...

Ja na dziecięcym, ale w H&M, do Zary już nie dotarłam, następnym razem ;-)

Do góry