reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Tak, ja też doceniam wolność, dużą swobodę i czas wolny w tygodniu, w domu już jestem ponad 3 lata, bliżej 4 (o rany kiedy to zleciało) i pewnie boleśnie odczułabym powrót do etatowej pracy, takiej 8-9 godzin w biurze, plus 2-2,5 godziny na dojazdy!!! Czas pokaże jak to będzie w przyszłości ...

Magdusiek wspomniałaś że Kamil zmienił pracę?? Zrezygnował z wykładów czy większe zmiany?

reklama
Intrygujące!!!

Tusiekn a propos reklamy, niedawno uczestniczyłam w nagrywaniu reklamy, tzn. nie jako aktor, ale z ekipy obsługującej, my byłyśmy odpowiedzialne za stylizację aktorów, też mi się podobało :-)

Dzien dobry,
Normalnie jakas zmula panuje, z domu nawet mi sie ruszac nie chce.
Efunia zobaczysz jak zleci czas. Mnie sie tak czas dluzyl jak urodzilam, chcialam zeby mi sie dziecko odchowalo i juz chodzilo i w ogole, przeszlo z czasem i cieszylam sie, ze moge byc w domu z dzieciakiem i patrzec jak sie rozwija, widziec jak stawia pierwszy krok. A nie masz mozliwosci wyjsc gdzies sama? na zakupy, albo na lody takie wiesz 5 minut tylko dla ciebie. Ja tak zawsze robie jak musze odreagowac czas spedzony w domu, pomaga a pozniej wracam z usmiechem zamiast pozniej warczec w domu bez powodu i wlasciwie na niewinne niczemu osoby.
Doxa stylizacja aktorow w reklamie radiowej? Na czym to polegalo, bo chyba na wizerunek nie za bardzo musieli sie nastawiac podczas reklamy;-) A ja wlasnie w radiu bylam jako aktor:rofl2:
Efunia Tymus ma teraz takie sandalki jak mial moj misiek w tamtym roku, byly super i bardzo sie wysluzyly:tak:Straszne slodziaki te twoje dzieciaki.

Tusiekn ale się ubawiłam :-) Nie, stylizacja nie była na potrzeby radia! Radio to osobny temat, tam wypowiadałam się jako "ekspert" ;-)

oj ja też myślę, że dziś jakiś mulasty dzień:tak:
spałam w południe z M. 2,5 h, teraz też zasnęłam usypiając dziecię. a co wyczynia dzisiaj Maciek to już nie wspomnę:wściekła/y:
byliśmy dzisiaj na placu zabaw i ja znów nie mogę z tych rodziców. nie wiem czy mi się jakoś wrażliwość zwiększyła w ciązy, bo powiem Wam, że połowę to bym wystrzelała:wściekła/y:
mój synek dzisiaj zdeklarował się, że dzieci mieć nie będzie , a w ogóle to ożeni się z Kubusiem czyli swoim kuzynem. i wszystko dzisiaj jest "głupi i zabije".
Efunia wiem o czym mówisz ;-)jutro będzie lepiej, naprawdę dzisiaj jakiś taki dzień, który sprzyja złym myślom. rzeczywiście przydałoby się takie 5 minut tylko dla siebie.
wiesz co -co do CV to pamiętaj , że zawsze jest ważne jaka Ty sama jesteś- teraz masz własną firmę i wychowujesz dzieci, a to robi wrażenie. ja np też mam tylko 6 lat parcy w jednej firmie i jakby przyszło mi teraz zmieniać na coś innego to też bym miała starcha czy to wystarczy.

Dzień dobry
Lindsay - jak egzaminy?
U mnei super, wszytsko w porządku, pranie wstawione, troche kuleje zawartośc lodówki, ale nadrobimy. I chyba zaraz pójdziemy na plac zabaw, bo pogoda piekna i aż się chce wyjść. Dzisiaj mam kolejne spotkanie w przedszkolu, niektórzy rodzice są dziwni.... Lindsay - to ak też ad. placu zabaw...

Cześć. Magdusiek, to dobrze, że wszystko dobrze. :-) W sobotę jedziemy nad morze, a ja nie mam czasu żeby zacząć pakowanie, przez nadmiar pracy właśnie. Widzicie z tą praca każdy ma inny problem, ja też chciałabym robić coś innego ale nie wiem co, wiem tylko że nie chcę już tłumaczyć. To chyba nie bardzo dużo wiem. :-D
Efunia
piękne masz dzieci, zobaczysz jeszcze troszkę a będziesz se latać a latać. Ja z kina to prawie nie wychodzę ;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Drzewko - zazdroszczę Ci tego morza i wyjazdu. Rany, jak mi się chce wyjechać.... chyba postaram się namówić Kamila na choćby weekend poza miastem.

Do góry