reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Kasiu - wpadłam na szybko do esprita w sprawie koszulek :-) Ale nie było, więc wesżłam do peaka, a tam była jedna espritowa i dwie jakieś inne, za całe szaleńcze 29 ;-) Taka nieoczekiwana przecena.
I widziałam fajne coś w espricie, ale było tylko XL, nie wykluczam, ze przy okazji wizyty w Łodzi nabędę...

kasiek, autem sie nie przejmuj. spotkamy sie gdzie Ci wygodnie i potem podrzuce Cie gdzie bedzie trzeba. Pasuje?

Taki jakby kubraczek, ni to bluza ni to żakiet, rózne kolory... biały sensowny, reszta bardziej bluzowa.... ja chyba chcę biały, ale zobaczę,,.,

Ale macie fajnie z tym spotkaniem...

a ja w sprawie chrzcin odnalazłam jedne pantofle, całkiem ok, chciałam bez palców, ale cóz będzie wersja z pończochami ;-)

Jejku,u mnie wszyscy spią ! :szok: a ja ciężko pracuj.e ! moja stazystka zakończyła staż więc piszę jej ocenę a w zasadzie tylko robie poprawki. Dobrze, że super stazystka to i ocena musiała byc super ! :-)

reklama
Do góry