reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

No,no ale pusto !
Ja dzis byłam z Nadulka na placu zabaw . Rany,zachowania niektórych rodziców są ... dziwne :confused: moje dziecko postanowiło dzis biegać po placu na boso- ale nie tylko moje dziecko- i miałam wrażenie,że inni patrzyli na mnie jak na wyrodna matkę . Ale najważąniejsza rzecz na świecie to to, że Nadusia SAMA ZAPROSIŁA DZIS DZIEWCZYNKE DO ZABAWY !!!!podeszła do niej ipowiedziała " dziewczynko,pójdziesz ze mna na zjeżdżalnie ?" i dzieliła się zabawkami,bawiła sie tez zabawkami innych...normalnie jaknie moje dziecko. Najlepsze było jak chciałam iśc do domu.Nadulcia stwierdziła- to Ty sobie idź,ja zostanę z dziećmi :szok: kurcze dziecko mi dorasta ...:tak:

reklama
Dzień dobry,
ja wczoraj pasyfikowałam Natalkę, która chyba wkroczyła w etap buntu, albo po porstu miała kilka gorszych dni. Niestety winię za to jej brak snu w ciągu dnia.... bo gdy śpi jest ok, a tak jest zbyt zmęczona.
Kasiu - cóż za świetne wieści! I że NAdia tak ładnie się bawi i że przyjeżdżasz!!! Nie mogę się doczekać spotkania.

Kasiek74 proszę bardzo, fajnie że będziesz. mam nadzieję że uda mi się wypić z tobą kawkę. U nas dzisiaj dzień pełen wrażeń - była bardzo grzeczna dziewczynka, biegi dookoła domu i te sprawy :tak:. Weronika spała potem 2 godziny :-D.

Witam!
Myślę,że spotkamy się w większym gronie .Drzewko,za nic Ci nie odpuszczę spotkania ,ani Magduskowi, Doxie.mam nadzieję,że pracusiom też się uda chociaz na kawke przyjechać .. to do Ciebie Syla i Teddy .

Kasiek74 właśnie sobie przypomniałam: o jakim końcu czerwca ty mówisz? bo chyba nie o tym w którym ja będę nad Bałtykiem? :-)

kasiek, daj znac co z tym weekendem! kiedy i gdzie Ci pasuje... zapraszam do mnie, ale jesli chcesz spotkac sie gdzies w miescie bez problemu sie dostosuje

Kurcze,Vertigo,jest mały problem,bo nie wiemw jaki sposób dostaniemy sie do Bygdgoszcy. jak samochodem,to nie ma sprawy, wysiąde pod jakąś galeryjką ,ale jak autobusem to będę miała problem jak potem spotkać się z dziewczynami. Jutro wyślę Ci na priwa co i jak .

reklama
Dobry wieczór
My dzis też dzień pełen wraże n, genialnie, bajecznie, zaczeło się od śniadania na trawie, a później jeszcze milej ;-)
A nastepnie pojechałam nabyć szatke na chrzciny, bardzo jestem zadowolona, bo udało mi się kupić taką bez zbędnych zdobnień i złoceń, obiad u rodziców, do domu,a wieczorem nieoczekiwanie kawa i zakupy z koleżanką :-)

Do góry