reklama
drzewko
Fanka BB :)
Dziękuję w imieniu dzieci. :-):-) No tak urosło mi chłopaczysko, fajny jest, taka przytulacha. Magdusiek, gratulacje dla Natalki, Weronika też dzisiaj pedałowała aż się kurzyło Kasiek74, tez nie jestem do końca przekonana co do tego drapieżnika ale na razie niech już zostanie, nie mogę teraz tak po prostu wywalić tego kota. Normalnie szkoda by było.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dzień dobry
Ja chciałam potwierdzic, ze dzieci Drzewkowe pierwsza kalsa, niedawno widziałam na żywo, szok.
No prosze jak się Natalia i Weronika zgrały rowerowo ;-)
U mnie chyba mieszka jakiś rzeźbiarz, codziennie włącza wiertarę ok. 8:00 i tak przez kwadrans, oczywiście budzi Natalię i sobie idzie., I na bank nie robi dziur tylko cos tam innego, szlag mnie trafi, szczególnie, ze dziś w nocy N. się budziła i miała atak histerii. Ide na kawę,..
Ja chciałam potwierdzic, ze dzieci Drzewkowe pierwsza kalsa, niedawno widziałam na żywo, szok.
No prosze jak się Natalia i Weronika zgrały rowerowo ;-)
U mnie chyba mieszka jakiś rzeźbiarz, codziennie włącza wiertarę ok. 8:00 i tak przez kwadrans, oczywiście budzi Natalię i sobie idzie., I na bank nie robi dziur tylko cos tam innego, szlag mnie trafi, szczególnie, ze dziś w nocy N. się budziła i miała atak histerii. Ide na kawę,..
dzień dobry
drzewko dzieciaczki śliczności! :-)
poczta polska strajkuje sobie wesoło, utrudnia nam pracę oraz zakupy, zła jestem jak nie wiem co wrrr.... ale dziś już piatek. ledwo żyję po całym tygodniu z szalejącym tymkiem. wczoraj był "dzień kupy" w związku z tym 4 grube awantury. szczerze to po takim dniu tylko czekam az pojdzie do przedszkola
drzewko dzieciaczki śliczności! :-)
poczta polska strajkuje sobie wesoło, utrudnia nam pracę oraz zakupy, zła jestem jak nie wiem co wrrr.... ale dziś już piatek. ledwo żyję po całym tygodniu z szalejącym tymkiem. wczoraj był "dzień kupy" w związku z tym 4 grube awantury. szczerze to po takim dniu tylko czekam az pojdzie do przedszkola
tylko wiesz ja mam poczucie winy, ze tak czekam na to przedszkole... ale naprawdę po takim dniu kiedy wszystko jest na nie i wszystko na złość, to mam tak dość, ze chwlami nachodzi mnie chętka strzelenia paru porządnych klapsów... najgorsze ze jak jest taki dzien cały na nie, to mi puszczają nerwy i zaczynam podnosić głos, co tymka jeszcze bardziej nakręca... błędne koło.
ale juz prawie weekend. żeby jeszcze ta poczta zaczęła działać jak nalezy. albo chociaz w ogole zaczęła działać ;-)
ale juz prawie weekend. żeby jeszcze ta poczta zaczęła działać jak nalezy. albo chociaz w ogole zaczęła działać ;-)
reklama