reklama
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Taka piękna pogoda, że na forum pustki. Osobiście nie przepadam za aż takimi upałami. Ciekawe czy całe lato będzie takie ciepłe?
My zaraz zbieramy się do przedszokla, a jutro jedziemy na festyn z okazji Dnia Dziecka, też do przedszkola.
Kasiek zanowotowałam, koniec czerwca, trzymam za słowo!!
Magdusiek a my kiedy się w końcu zgramy? Jak Twoje plany z pracą?
U nas podobnie, jak Oli jest zmęczony (czyt. nie spał), to jakoś przedziwnie, jak na niego, się zachowuje, normalnie jakby przechodził bunt dwulatka ;-)
Taka piękna pogoda, że na forum pustki. Osobiście nie przepadam za aż takimi upałami. Ciekawe czy całe lato będzie takie ciepłe?
My zaraz zbieramy się do przedszokla, a jutro jedziemy na festyn z okazji Dnia Dziecka, też do przedszkola.
Kasiek zanowotowałam, koniec czerwca, trzymam za słowo!!
Magdusiek a my kiedy się w końcu zgramy? Jak Twoje plany z pracą?
U nas podobnie, jak Oli jest zmęczony (czyt. nie spał), to jakoś przedziwnie, jak na niego, się zachowuje, normalnie jakby przechodził bunt dwulatka ;-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Doxa - czekam na sygnał, zeby nie chodzić bez sensu, projekt rusza albo jakoś w czerwcu albo w lipcu, więc lada dzień może okazać, ale ja stawiam na koniec czerwca/lipiec.
Teraz jadę do Łodzi na weekend, ale jakoś w przysżłym tygodniu powinno być ok.
Teraz jadę do Łodzi na weekend, ale jakoś w przysżłym tygodniu powinno być ok.
Witam!
Hmm,same spotkania ! :-)
Drzewko,spojrzałam na wiek Filipa i w szoku jestem...ja zatrzymałam się na 4 miechach ...wrzuć jakieś zdjęcie syna ,bo nie wierzę,że ma ponad 8 miesięcy.
Niania mówi,że od 2 dni moje dziecko ( najmłodsze) bawi się z koleżanką na dworze :-)
Hmm,same spotkania ! :-)
Drzewko,spojrzałam na wiek Filipa i w szoku jestem...ja zatrzymałam się na 4 miechach ...wrzuć jakieś zdjęcie syna ,bo nie wierzę,że ma ponad 8 miesięcy.
Niania mówi,że od 2 dni moje dziecko ( najmłodsze) bawi się z koleżanką na dworze :-)
reklama
Rany,Drzewko,przezyłam jeszcze większy szok!!!!ja kojarzyła Filipka z bobaskiem co lezy ! precież Filip wygląda jak nasze maluchy no może odrobinkę mniejszy .:-) Wow super ! Weronika starsza siostra !
Vertigo, niech nam zazdroszczą spotkania !:-) szkoda,że Nadulkanie zmieścimi sie do kieszeni.Ale nastepnym razem jakoś ja upchnę ;-)
Vertigo, niech nam zazdroszczą spotkania !:-) szkoda,że Nadulkanie zmieścimi sie do kieszeni.Ale nastepnym razem jakoś ja upchnę ;-)