reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kasiek to super, ze gory sie podobaja. Fajne uczucie jak wygladam przez okno i ze wszystkich stron widac gory, tymbardziej pieknie wyglada to z 4 pietra;-) Wiec moze na wakacje wybierzecie sie w gory? Moze dalybysmy rade sie spotkac? Fajnie by bylo:tak:

reklama
Tusiekn, bardzo mozliwe ,że morze zamienimy w tym roku na góry ! :tak: chęć spotkania z Tobą i Natankiem jest kusząca !

Uff, dotarłyśmy do domu.
Dzisiaj w trakcie zajęć Natalki spotkałam się z koleżanką, nie powiem, fajnie było, bardzo mi sie to podoba, taki luz w ciągu dnia. A dziecko mnei rozczuliło, bo gdy po nia przyszłam to wybiegła z powyklejanym sercem z okazji dnia mamy i z daleka krzyczała "proszę, dla ciebie mam" - pierwszy raz tak ewidentnie to odczułam :-)

Magduś,takie chwile słodkie.Ja dziś usłyszałam na pedicure gdy chwaliłam akryle pani - Ty masz najpiękniejsze pazurki mamusiu . :-)

Dobry wieczór!

Właśnie dochodzę do siebie. Dzisiaj o 5 wstałam! Ale ilość godizn snu na dobę musi się zgadzać, więc gdy wróciłam do domu, zjadłam i poszłam spać :-D
Ale jakoś nadal jestem nieprzytommna i nie mam siły doczytać co u Was, może powinnam iść dalej spać?

dobry wieczór,

padam. po tak pracowitym dniu tylko mam siłę na padnięcie.:-p
M. w urzędzie był dzielny. Gorzej było po drzemce. Nagle ni z tego ni z owego coś mu się nie spodobało i ryk.
ale do południa trzymał się nieźle. ja dziś w urzędzie zastosowałam metodę " w ciąży i z małym dzieckiem nie będę stać" oczywiście trochę się denerwując, ale naprawdę nie dałabym rady tyle stać.
stwierdziłam dzisiaj, że ludzie nie chcą się wychylać. nikt nie zaproponuje- pani wejdzie bez kolejki, ale jak się już wejdzie to nikt nawet nie komentuje. ja wprawdzie tak nie umiem i wolałabym, żeby ktoś coś powiedział.

ogólnie dzień udany. załatwione więcej niż miało być więc jest git:-)

jutro czeka nas szczepienie na pneumokoki

Ja tez padam, po silce.
Doxa a dlaczego o 5 wstalas? Idz spac koniecznie, wyspij sie dobrze.
Lindsay to dobrze,ze Macius w urzedzie byl grzeczny, a z tymi kolejkami to wykorzystuj, masz prawo wejsc bez i koniec a ludzie sie rozni trafiaja. A Macius dostaje takich atakow placzu? u nas tez tak czasem, ale jak nie dospi Tusiek. Musi swoje po obudzeniu wylezec.

Apropos kolejek, jakos mi sie przypomnialo jak juz bylam tydzien przed porodem a jakas Pani niewiele starsza ode mnie poprosila mnie czy bym jej nie pomogla wozka wniesc do autobusu z dzieckiem:szok: Na co ja: chetnie, ale moze jak urodze, bo prosze Pani ja jestem w koncowej fazie, na co ona o jej nie zauwazylam, przepraszam:-D ale sie usmialam wtedy

No właśnie ostatnio są to ataki płaczu.

a ja głupia zamiast iść spać to siedzę i szukam szczęścia w internecie ( czyt. zakupy na allegro ;-))

papapa

Lindsay - coś fajnego znalazłaś w tym internecie? Natalia padła w ciągu dnia i wieczorem tez całkiem kulturalnie. A mnie się spać nie chce...

reklama
dzień dobry,
u nas coraz gorzej, Zuzia nie chce jeść mówi, że boli ją ząbek, wczoraj zauważyłam, ze ma pleśniawki nie tylko na języczku ale i na dziąselkach. Do tego są napuchnięte i mocno czerwone. I wiecie co, zapach z buzi mojego dziecka teraz mówi juz wszystko. :-(
Dziś odbiorę wynik moczu, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

Nie mam kiedy nawet przeczytać co u was. Zaczyna się "mój ulubiony" okres w pracy-rekrutacja! :wściekła/y: Na dodatek laptopa mamy popsutego więc nawet wieczorem nie mam jak "pożyczyć" net od sąsiada i zajrzeć do was.Mam nadzieję, ze u was wszystko dobrze i nikt nie choruje.
tyle czekałam na dlugi weekend a tu masz! Zuzia chora i pogoda pod psem. :-(
buziaczki

Do góry