reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Doxa,My zawsze do usług. Super mężczyźni ,spisali się na medal !:tak:
Vertigo, mam nadzieję, że już Anosi nic złego nie będzie ! Zdrówka dla małej !

reklama
Doxa a ja Cię rozumiem, bo mam dokładnie to samo. Coś we mnie siedzi i czasami dopada.
Ale chłopaki super ! Niespodzianka przednia :-)

U nas wyżu Maćkowego ciąg dalszy. Ale dzisiaj z taką histerią jakiej jeszcze u mojego dziecka nie widziałam. Jak zasnął to samej mi się ryczeć zachciało. W takich sytacjach rozum głupieje, a trzeba zachować zimną krew. Ech.:-(

Vertigo witaj:-)

a ja przez to, że znad morza to w ogóle nie znam tych miejscowości nadmorskich i jak czasami gdzieś pojadę to zachwycam się, że tak inaczej:-)

Lindsay,pocieszę Cię - Maciusia bunt dwulatka to czasem pikuś w porównaniu z buntem nastolatka :tak: mówię Ci,ten to potrafi dyskutować . Wtedy juz wolałabym,żeby zaczął histeryzować :-D i nie jestes sama. Nadia też do słodkich panienek nie należy :tak: i wiem,że tylko część z tego to bunt, część to po prostu złe wychowanie- rozpieszczanie !

Kasiek74 dzięki. Pewnie, że mi raźniej bo człowiek wie , że trzeba przez to przejść.
Ja też przez ciążę to czuję się bardziej "wybita" przez te histerie.I najgorsze, że od jakiś 2 tygodni nie było tzw lepszego dnia z tym buntem :wściekła/y:
Oj o buntach nastolatków wiem coś, bo mam bratanka, któremu całkiem nie dawno "dokuczył" bunt nastolatka. Masz rację nie wiadomo co gorsze:-)

a oprócz biegania to jeszcze bym się upiła. tak najzwyczajniej w świecie:-)
i czasami śnią mi się papieroski:-D

Witam kochane,
Ale sie rozpisalyscie, znowu musze nadrabiac:-)

Oj Lindsay papieroski, piajnstwo, wyobrazcie sobei ze ja ostatnio tak sobie zaszalalam (ktora to nie pali i pije tylko wino;-)) papierosow nigdy nie znosilam, ale w takich okazjach lubie se zadymic;-)a pozniej kac na maksa mnie meczyl...jezu jak sobie przypomne...Lindsay a nie mozesz choc troche jakiegos sportu uprawiac, wiesz nie mowie tu o bieganiu wiadomo, ale np. na silowni na biezni rowerek siedzacy? Tylko ty sie wyszalec chcec;-) Poczekaj jeszcze troche, wiem co znaczy roznoszaca energia w ciazy:tak:
Kasiek no prosze Nadia przyjeta a moj syn na liscie rezerwowej prawie na koncu.
Doxa fajnych masz chlopakow, kwiatki, krowki...My kobiety czasem tak mamy, ze zle nie wiadomo o co, smutne. Przesylam Ci moc buziakow na poprawe humoru:-)
Vertigo witaj, jak piszecie o tych zaparciach to mi sie wydaje ze to u nas dopiero przed nami, nijak nie moge oduczyc w pieluche robienia kupy, chociaz nie powiem bo dziaij wielki sukces bo usiadl na toalecie samej i nawet na niej posiedzial.

Mnie dobrze,.... a dodatkowo dostałam od przyjaciółki płytę, która bardzo chciałam mieć, niespodziankę mi zrobiła :-)
Kaca nie pamiętam, dawno temu miałam, bardzo dawno, z 8 lat jak nie więcej ;-)

Dziewczyny mam pytanie, czy bylyscie moze kiedykolwiek na Chorwacji? Chodzi mi glownie o jakis fajny hotel z pelnym wyzywieniem, szukam ale jakos nic znalezc nie moge. jak macie jakies propozycje albo namiary to podajcie prosze.

reklama
Magdusiek ja tez wlasnie dawno nie mialam bo ja wlasciwie typ domowniczki z kieliszkiem wina. Chyba sie starzeje, bo jakos mnie nie kreca juz takie imprezy jak kiedys:-D

Do góry