reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

No tak Magduś :-D
ja tez nie moge się doczekać jakiegoś wakacyjnego wyjazdu.Pewnie pojedziemy nad nasze morze,ale nie wiem gdzie.

reklama
Doxa, no coTy? niech Ci nic nie opada ! i nie samoocena i radośc z życia ! Ty - 100% kobieta i matka i żona !!! :-)

Doxa, zaraz ci sie poprawi zobaczysz. Czasmi coś takiego chyba każdego dopada, a może zmęczona jesteś?Może jakiś samotny mały wypad do Łodzi albo innego kurortu? Kasiek74, my pod koniec czerwca do Karwii, jedziecie z nami?

w Karwii nie byliśmy,więc chętnie,nawet bardzo,ale dlaczego 21? ja jeszcze będę musiała do pracy pochodzić,no i Krzysiekdopiero od połowy lipca ma urlop .

Efunia,właśnie wypatrzyłam,że wkleiłaś w galeryjce nowe zdjęcia. Zosia cudowna i wygląda na starszą. A Tymek to prawdziwy starszy brat!

czolem kobiety!

Doxa, u mnie z nastrojem to samo. Przejdzie, to najwazniejsze...

Dzis jestem pierwszy dzien w pracy po zwolnieniu. Tosia przez miesiac byla chora! I tak co roku na wiosne. Najgorsze bylo zaparcie - matko, co ja przeszlam! a taka mala Mucha to juz w ogole.
EFUNIA, TEDDY - OOOOOGROMNE DZIEKI!

my mamy szanse na urlop dopiero w sierpniu. i to i tak tylko tydzien razem... ale za to Tosia bedzie miala 3 tygodnie wakacji.

roboty mam tyle, ze nie wiem w co rece wlozyc, wiec wkladam w BB ;-)
i do tego chore deadliny. HELP!

Vertigo - jak miło Cię widzieć. Dobrze, ze Tosia juz chora, mogę się tylko domyślać jak było słabo.
Ja w KArwii też nie byłam, jakby co to jadę ;-)

Oczywiście, że zdrowa, miało być, że nie chora ;-) ale wiesz, u mnie szare dziś słabo pracują....

reklama
Dzięki kochane! Jesteście cudowne! Od razu mi lepiej!! Nie ma to jak tak silna grupa wsparcia :-) Buziaki!

Wiecie, najgorsze jest to, że to ja sama jestem wszystkiego przyczyną, to nie są jakieś zewnętrze okoloczności czy przeciwności losu. Nie, to we mnie to siedzi, więc muszę zacząć cieszyć się tym co mam ... Wiecie, że z niedzielnej wyprawy moi panowie przywieźli mi ogromny bukiet konwalii, które sami zerwali w lesie. A ja co? Nawet się Wam nie pochwaliłam! Wstyd!

Do góry