reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Fakt, jakaś pogoda piciata. Szkoda, planowałam place zabqaw, a wszytskie mokre.... nic to, chyba poprasuję ;-) I wyruszę w świat gdzieś...

Ja bym lubiła jeszcze jedno rozwiązanie - czasem pracować, a tak mieć luz, tylko przy okazji musiałabym w totka wygrać :-) Żeby miec na to wszystko co można robić nie pracując ;-)

Ja teraz tak mam, nie powiem fajne to jest, mam czas na wszystko, na dziecko, dla siebie, na pracę. Dzięki takiej "niestałej" pracy mam oderwanie od domowych obowiązków, i się rozwijam, i zarabiam, i jednocześnie z Olim dużo czasu spędzam, i ze znajomymi (którzy też nie pracują, albo tych pracujących wyciągam ich czasem na tzw. lunch przy okazji bycia w okolicach ich miejsca pracy). Niby wymarzona sytuacja, a jednak coś ostatnio "opadło" mi wszystko, i chęci, i samoocena, i radość z życia itp.

Rany mój mąż przywiózł z Kazimierza 2 pudełka pysznych krówek, no uduszę go normalnie!!

No tak, praca, jej charakter może być dowolny, chodziło mi o jej wymiar, ilość pracy w skali miesiąca/kwartału/roku. Magdusiek oby poszło po Twojej myśli!

Mnie też chodzi o wymiar. Taki, ze jak mam wolne to fakytcznie mam wolne i mogę coś zaplanowac, nie w persektywie kilku dni tylko tygodni/miesięcy. Nie tak od przypadku do przypadku.

Witam!
Zazdroszczę rychłego spotkania,ja będę mogła dołączyć dopiero pod koniec czerwca.

Byłysmy dzis w przedszkolu, Nadia na liście dzieci przyjętych .Powinnam sie cieszyć,ale jakoś nie potrafię. A Nadia sama po odczytaniu kilku imion dzieci z grupy,stwierdziła,że z Zosią ona chce sie bawić,ale z Dorotką nie ! A Adasia ona nie lubi ,bo będzie straszył :szok: Hmmm, ciekawe jak bedzie w praktyce .:tak:

Ja lubię pracę i jak Wy lubie domowe pielesze! szkoda,,że nijak nie mozna tego pogodzić.

hej babeczki pracujące :-)

co za pogoda ohydna. zimno jak złe, no naprawdę!
doxa mąż ci na poprawę humoru te krówki moze przywiózł :tak: a ty dusic chcesz? :-D
lindsay zazdroszcze! ja marze o wyjeździe do 3miasta. w zeszłym roku tymka w zoo interesowały tylko traktory rozwożące żarełko dla zwierząt. w tym roku mam nadzieje, ze bedzie inaczej :-)

no to popisałam. juz sie budzi smok.... czytam na raty pisac nie mam kiedy. ide mleczarnie otwierac ;-)

reklama
Do góry