reklama
Doxa
Fanka BB :)
Ja bym lubiła jeszcze jedno rozwiązanie - czasem pracować, a tak mieć luz, tylko przy okazji musiałabym w totka wygrać :-) Żeby miec na to wszystko co można robić nie pracując ;-)
Ja teraz tak mam, nie powiem fajne to jest, mam czas na wszystko, na dziecko, dla siebie, na pracę. Dzięki takiej "niestałej" pracy mam oderwanie od domowych obowiązków, i się rozwijam, i zarabiam, i jednocześnie z Olim dużo czasu spędzam, i ze znajomymi (którzy też nie pracują, albo tych pracujących wyciągam ich czasem na tzw. lunch przy okazji bycia w okolicach ich miejsca pracy). Niby wymarzona sytuacja, a jednak coś ostatnio "opadło" mi wszystko, i chęci, i samoocena, i radość z życia itp.
Witam!
Zazdroszczę rychłego spotkania,ja będę mogła dołączyć dopiero pod koniec czerwca.
Byłysmy dzis w przedszkolu, Nadia na liście dzieci przyjętych .Powinnam sie cieszyć,ale jakoś nie potrafię. A Nadia sama po odczytaniu kilku imion dzieci z grupy,stwierdziła,że z Zosią ona chce sie bawić,ale z Dorotką nie ! A Adasia ona nie lubi ,bo będzie straszył Hmmm, ciekawe jak bedzie w praktyce .
Ja lubię pracę i jak Wy lubie domowe pielesze! szkoda,,że nijak nie mozna tego pogodzić.
Zazdroszczę rychłego spotkania,ja będę mogła dołączyć dopiero pod koniec czerwca.
Byłysmy dzis w przedszkolu, Nadia na liście dzieci przyjętych .Powinnam sie cieszyć,ale jakoś nie potrafię. A Nadia sama po odczytaniu kilku imion dzieci z grupy,stwierdziła,że z Zosią ona chce sie bawić,ale z Dorotką nie ! A Adasia ona nie lubi ,bo będzie straszył Hmmm, ciekawe jak bedzie w praktyce .
Ja lubię pracę i jak Wy lubie domowe pielesze! szkoda,,że nijak nie mozna tego pogodzić.
hej babeczki pracujące :-)
co za pogoda ohydna. zimno jak złe, no naprawdę!
doxa mąż ci na poprawę humoru te krówki moze przywiózł a ty dusic chcesz?
lindsay zazdroszcze! ja marze o wyjeździe do 3miasta. w zeszłym roku tymka w zoo interesowały tylko traktory rozwożące żarełko dla zwierząt. w tym roku mam nadzieje, ze bedzie inaczej :-)
no to popisałam. juz sie budzi smok.... czytam na raty pisac nie mam kiedy. ide mleczarnie otwierac ;-)
co za pogoda ohydna. zimno jak złe, no naprawdę!
doxa mąż ci na poprawę humoru te krówki moze przywiózł a ty dusic chcesz?
lindsay zazdroszcze! ja marze o wyjeździe do 3miasta. w zeszłym roku tymka w zoo interesowały tylko traktory rozwożące żarełko dla zwierząt. w tym roku mam nadzieje, ze bedzie inaczej :-)
no to popisałam. juz sie budzi smok.... czytam na raty pisac nie mam kiedy. ide mleczarnie otwierac ;-)
reklama