reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

mi tez wlasnie nie wchodzi...
...choc przy fizolskiej robocie lub na powietrzu inaczej...

reklama
Ta corobna na powietrzu była. Ale poprawiona winem została i mimo wszytsko jdnak wino lubię, a coronę piłam.

Dzień dobry :-)
Przez to, że Kamil ostatnio sporo pracował w domu, ja kilka razy wyjechałam, Natalka na nowo zakumplowała się z tatą i to do takiego stopnia, że wybierając się na zajęcia do przedszkola uznała, ze idzie z tatusiem. I poszli :-) Obydwoje chętnie. Jakby mi ktoś to powiedział z pół roku temu to chyba bym się w twarz zaśmiała, że niby jak, kiedy itd. A tu proszę jaki zespół powstał kapitalny. I tak mi się pozytywnie zrobiło, cieszę się.

Dzień dobry!

Drzewko, wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszych urodzin - jakoś tak dziwnie jest, że co roku mamy coraz mniej lat ;-) Kochana życzę Ci aby pospełniały sie wszystkie marzenia i wszystko poukładało się po Twojej myśli!

Magdusiek no proszę, jak to niewiele trzeba by zespół na nowo się zgrał! Czyli masz dzisiaj znowu trochę wolnego? Super!

Witam!
Drzewko,wszystkiego co tylko sobie wymarzysz w dniu urodzin !!! Dużo uśmiechu,wypoczynku i pysznego tortu ! :-) Bo tort mam nadzieję jest !!!;-)

Magduś,rośnie widzę córunia tatunia :tak:

A ja jakoś mało ostatnio wypoczęta .Przydałby mi się wyjazd do kurortu i masaż i wino ,piwo też może być .
Bydgoszcz mnie już męczy, wczoraj jeszcze na zajęciach odczytywałyśmy różne przypadki dzieciaków,z tezą czy to autyzm czy cóś innego.No i oczywiście musiał mi się trafić jakiś paskudny- znaczy emocjonalne wycofanie przy molestowaniu seksualnym małej dziewczynki . Do dzis chodzą mi ciarki po plecach,a wczoraj aż nawarczałam na panią, żeby se takie przypadki w szafie zamknęła .

Witam
Drzewko jeszcze raz wszystkiego naj!
A my dzisiaj sami i mnie nuda zabija, chociaz odwidzilismy rozne place zabaw, nienawidze jak moj maz wyjezdza gdzies (na szczescie rzadko), wroci pozno, ale wieczor mam samotny:-( Normalnie mam takie odczucie tesknoty jakbym byla mama a mama gdzies poszla:-D

Ale zrobiłyście mi urodzinki :-) Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. :tak: Dzień minął mi pięknie, pogoda super, byłam u fryzjera, zrobiłam małe co nieco, było trochę rodziny i sms-ów i telefonów no i wy Kochane. A Weronisia zaśpiewała mi 100 lat, wprawdzie musiałam się nieźle naprosić ale zaśpiewało dziecko - słodycz na serce.
Magdusiek cieszę się z dobrych wieści z relacji córeczka-tatuś.Zobaczysz jak sie wciągnie to pójdzie na wychowaczy. Tusiekn ja też tak mam. Czasem ten Michał wkurza ale jak go nie mam to smutno - zniewolona jestem chyba...:szok:
Kasiek74 dzisiaj ja mam dużo energii i przesyłam pozytywne fluidy. szszszszsz...

dzien dobry

a właściwie to dzien kiepski :-( jakoś brakuje mi chęci do życia oraz entuzjazmu.

moje chłopaki wyjechali, zostałyśmy same. zofia cały dzien spi, a ja jakoś nie moge sobie miejsca znaleźć. na dodatek pada i nawet nie bardzo mozna wyjść. do bani...

reklama
Do góry