reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Z jedzeniem to ona w ogóle nie ma problemów, własnie wróciliśmy od przyjaciół," ciociu, chciałabym zupę, wujku, chciałabym wody, mamusiu, czy mogę czekoladkę itd :-)
W ogóle fajnie się bawiły, i z córkami gospodarzy i z córką moje drugiej przyjaciółki, która dojechała.

reklama
zazdrość mnie zżera z tym jedzeniem normalnie. ;-)dobrze, że chociaż mam Filipa co lubi dobrze zjeść..No właśnie, ciekawa jestem jak nasze dzieciaczki teraz na siebie reagują, nie wiem czy wy się spotykacie czy nie ale ja chyba z Weroniką byłam ostatnio jeszcze w ciąży w waszym towarzystwie?

Ja sie wieki nie widziałam, zresztą jak ostatnio widziałam się w mieszanym towarzystwie (w sensie, ze dzieci z forum i inne) to Natalka jakoś wybierała te inne. Nie wiem czy kwestia wieku tych innych czy po porstu sympatii, pojęcia nie mam. Dziś jak usłyszała, ze jedziemy do tych dziewczynek to az podskoczyła z radości i krzyknęła hura. Ale to pewnie dlatego, ze zabawy ciekawsze itd. Dzosiaj robiły piknik na kocu z niemowlakami lalkami, póxniej był teatrzyk, rysowanie itd. Przy czym te starsze biora ją pod opiekę itd, szukają dla neij kota, krtory uciekł ....

Witam,

Dołączam do grona "wypoczętych w dnia dni" :-) Było bosko.
Zoo zwiedzone. Dzięki Bogu był remont i były koparki, betoniarki itp plus ciuchcia jeżdząca:-D Zwierzęta owszem, owszem interesowłay M., ale bezdechu dostawał przy maszynach. :-D Świetnie zrobione jest to zoo w Oliwie. Polecam.
Zakupy-poczynione. Kupiłam sandałki dla siebie i torebkę:-)
Potem pojechaliśmy na statki i do oceanarium (to nas bardzo rozczarowało).
I wogóle uwielbiam Trójmiasto więc wszystkiego było w sam raz.

Drzewko sto lat, sto lat kochana:-)

Doxa jak Ty piszesz, że jesteś bez życia to aż mi się wierzyć nie chce. Bo to zawsze od Ciebie trzeba się uczyć jak mieć energię cały czas. Trzymam kciuki za poprawę.

Drzewko ja mam bardzo dużo pomocy i od mamy i babci. Mój Michał jest naprawdę super ojcem ( czasami się śmieję, że ojciec na 150 % mąż tylko na 80 % to się wkurza:-D) z świetnym podejściem i chęcią. Ale mimo wszystko większą część dnia zostaję sama i wtedy mi trudno jak M. dostaje świra. I mimo, że mam kupę cierpliwości to czasem po prostu nie mam siły. Czekam aż minie ciężki czas:-)

Co do Geoxów to w Gdyni też widziałam droższe niż u nas ( o 20 zł)

Dzień dobry!

Lindsay dzięki za te słowa, jestem w lekkim szoku - zupełnie nie wiem czym sobie na to zasłużyłam - ale skoro tak mówisz :tak: Ostatnio dość często cierpię na brak entuzjazmu i chęci do czego kolwiek (nawet do wejścia na BB), wiesz osiągam stan: żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce! Chyba potrzebuję wrócić do pracy, tzn. do regularnej pracy ... z resztą kto wie, może wrócę i będę tęsknić za błogimi czasami w domu ;-)

Drzewko ja też jestem ciekawa jak nasze dzieciaczki reagowałyby na siebie nawzajem, koniecznie musimy zoorganizować spotkanko! Jak się nie uda wszystkim zebrać, to chociaż w tzw. podgrupach!
A z jedzeniem to przez jakiś tydzień, może dłużej, miałam namiastkę niejadka, na wszystko było "nie lubię", "nie chce", ale szczęśliwie szybko przeszło!!

Magdusiek zazdroszczę nastawienia do życia, zwłaszcza teraz, po Łodzi!

Lindsay oj tak Trójmiasto jest super, Oli jeszcze nie był, będziemy musieli się wybrać, koniecznie!

Dzień dobry

Lindsay - podoba mi się historia z zoo :-) Genialne.
Doxa - to wyjedź gdzieś albo wróc do pracy faktycznie :-)

Nienawidze sprzątać, w sobote czyściliśmy stare mieszkanie do 2:00, a dziś powinnam wysprzątać na błysk to ale tak strasznie mi się nie chce, ze chyba zrobnię sobie kawę ;-) Ktoś dołączy?

Magsuiek wrócę, wrócę ale po wrześniu ... Za kawkę dziękuję, właśnie kończę zieloną herbatę z białą - pyszna!
Porządków też nie znoszę, chyba znowu muszę jakąś panią sobie zoorganizować, bo błysk lubię, ale nie lubię sprzątać.

reklama
JA chyba wcześniej niż wrzesień. Ale zobacze, umówiłam sie na spotkanie jakoś pod koniec maja, zobaczę co się dzieje i kiedy.

Do góry