reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Serio, place w Ursusie zmodernizowane, nowe też potworzone, naprawdę super jest. Więc jeśli ktoś chce się przeprowadzać to zapraszam ;-)
Drzewko - można też w innym miejscu sie umówić większą grupą, nie widze przeszkód. A moze długi weekend? Przecież to już za tydzień.

No to jesteśmy umówieni :-) Wstępnie to wstępnie ale zawsze. Aaa Magdusiek wykopsało mnie ze skypa i oczywiście zapomniałam hasła więc na razie mnie tam nie ma...

Dzień dobry!
Piękna dzisiaj pogoda, ale mimo to widzę, że BB tętni życiem :-)

Ja ostatnio jakoś bez życia jestem, tzn. bez chęci i entuzjazmu ...

hej Doxa uszy do góry, póki co słoneczko świeci, piękny miesiąc mamy, jutro mam urodziny - stare drzewo ze mnie :-)

ooo, to wszystkiego naj...
i jakie tam stare... sadzoneczka ledwo-ledwo, dwa pedziki puscila... ;-)

o już pierwszy piękny prezencik-komplemencik zebrałam :-D. Dzięki Teddy za sadzoneczkę i pędziki , jak ty to ładnie umiesz ująć w słowa.:-D

DRZEWKO, WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ KOCHANA !!!!
ja nie wierszokleta więc tylko tak ale również os serca!!!!:tak:

Doxa, wyeksploatowana jesteś i pogoda się chwieje!
Spotkamy się to Ci może wszystko wróci!:-)

Może faktycznie w przyszły (długi) weekend.
Mam nadzieję że Andrzej nic nie wymyśli.

reklama
Drzewko kochana ode mnie tez zechciej przyjac zyczenia, moc buziakow, i zadnego gadania o jakiejs starosci;-) No i zeby sadzoneczka puscila jeszcze jakies pedziki:-)

Boze a ja dzisiaj lelawa strasznie, tabletka pomogla.

Do góry