reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Syla - nie dam rady, przepraszam, Kamil mi zorganizował dzień sprzatania i malowania..... :-( Może jakoś w tygodniu? Albo kolejny weekend? Powinno być juz po tym bałaganie.

Magduś, ten duży plac zabaw, o którym Ci mówiłam jest na Niedźwiadku, chyba na ul. Wojciechowskiego, na przeciwko kościoła.

Tam jest super!

Dzień Dobry, Magdusiek fajnie że było fajnie, jakoś lubię czytać o twoich wypadach do Łodzi, tzn może nawet jeszcze bardziej lubię twój nastrój po wypadach do Łodzi ;-)
Syla
miło że jesteś, wiesz Teddy wpada teraz systematycznie to i może ty jakoś nawyk odświeżysz?
Lindsay
to ci nie zadroszczę, kurcze, nie wiem co napisać na pocieszenie - minie? A może więcej pomocy ze strony rodziny by sie przydało? W ciąży jesteś przecież. Weronika ostatnio jest nawet grzeczna, jak nie to wysyłam ją do jej pokoju, z którego wraca po pięciu sekundach i mówi że "już sie uspokoiła i więcej nie będzie tak płakać, obiecuje".
Efunia niedługo będą wypady, zobaczysz czas szybko leci, a że teraz ciężko trochę to normalka - a nie pamiętam, komu to tak pachniały ubranka? ;-)
Wczoraj pojechałyśmy na plac zabaw na rowerze, tzn ja na rowerze a Weronika z tyłu. Ale super, tak się stęskniłam za tym uczuciem wiatru we włosach :-D
Kasiek74 - udanych zakupów edukacyjnych

Tak fajnie by było żebyśmy się w końcu zebrały, tylko do Niedźwiadka na rowerze to ja chyba nie dojadę..:-D

Drzewko - miło mi to czytać, nie wiedziałam, ze mój nastrój az tak widać ;-)
Syla - no właśnie odśwież nawyk!!!
Fajnie jak znów wszyscy sa na forum, niemal jak za dawnych czasów. Za górami, za lasami.... tratata

reklama
dzien dobry, czesc i czolem... Mis sie wita, a propos Niedzwiadkow... ;-)

Syla, po tym placu w tej chwili wlasnie Krystian z tata biegaja... i ani mysla wracac na obiad... :-D
potwierdzam, jest super

Do góry