reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Teddy, no powiem Ci, że moi chłopcy już nie konfabulują ;-) ale i na szczęście kłamstwa nie mają we krwi , choć czasem nie dopowiadają prawdy do końca :-D

reklama
hi hi, jak to zabrzmialo "juz nie konfabuluja"... ;-)

...znaczy nie przed Toba, ale wiesz dziewczyny... jednaj ta sklonnosc bywa pozyteczna jak sie chce miec swiety spokoj.. ;-)

A tylko poszłam uśpić dziecko a tu proszę jakie rozwinięcie w pisaniu:-)
moje dziecko też jak się je traktuje "poważnie" to zachowuje się bardzo dorośle. aż dziw czasem bierze:-)

Teddy co do gór to w zeszłe lato pojechaliśmy na Babią Górę. Moje dziecko - wtedy rok i osiem miesięcy- weszło samo nad Sokolice ( to już prawie szczyt). Mój M. pękał z dumy, że dziecko góry ma we krwi. Potem oczywiście zasnął nam w nosidle, które kupiliśmy, bo myśleliśmy, że więcej będzie noszenia niż łażenia. Także nie zdziw się jak to Wy będziecie wysiadać w tych górach, a nie Krystian :-D

Magdusiek ja też chcę SPA. Nawet znalzłam takie dla kobiet w ciąży, ale dopiero od 24 tygodnia ciązy:-)

Lindsay - moja koleżanka jedzie jutro na 3 dni, obiecała powiedziec czy fajne, jak tak yto chyba zacznę kombinowac...

to ja Ci powiem, że fajnie. nie byłam 3 dni, ale myślę, że bosko jak się Tobą tak zajmują i zajmują i to przez 3 dni:-)zacznij kombinować;-)

Ja kilka razy byłam, ale nie na wekendzie spa tylko w hotelach gdzie tez jest spa i z części zabiegów korzystałam, nbo i bosko było. Szlafroki, luz i zabiegi....

A swoją drogą forum dziś jak w dawnych czasach, tylko Syli brak ;-)

reklama
Do góry