reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

a i jescze Wam się pochwalę , że mój Mały Fisiek w brzuchu od dwóch dni daje już bardzo wyraźne znaki istnienia. nie jakieś tam "bele" przelewania, ale całkiem niezłe kuksańce. Maciej był szybszy, bo już w 14-15 tygodniu mimo, że gin mi mówił, że to niemożliwe.
Fajne uczucie:-)

reklama
ZAZDROSZCZĘ!!!
Moimi gośćmi był brat z bratową, ona w ciązy, termin na paździoernik, oglądaliśmy ich zdjęcia i nasze natalkowe usg, fajnie...

i co zostałyśmy same na placu boju:-) Ty się lepiej spakuj, dziecko pod pachę i przyjedz nad morze. siedzę w domu, Ty siedzisz. i manicure Ci zrobię:-)

Coś w tym jest, zobacze kiedy Kamil wyjeżdża znowu i pojade i ja :-) swoja droga to jakas paranoja, czuję, ż epowinnam wpisywac sobie do jego terminarza czas dla nas...

niestety Magdusiek. znak czasu. mój może ma bardziej regularną pracę, ale czasami to koszmar. i zawsze mówiłam, że u nas tak nie będzie a teraz co ? pstro. nic nie poradzę na pewne sprawy.

reklama
Znowu dawno do Was nie zaglądałam ale już nadrobiłam zaległości.

U Nas wszystko oki, choroby już się skończyły i mam nadzieje, że tak szybko nie powrócą. Julcia nareszcie zaczęła mieć apetyt i wcina wszystko bez wyjątków. Przybrała w ciągu ostatnich dwóch miesięcy 2 kilogramy, z czego bardzo sie cieszę.

J tez bardzo bym chciała skorzystać z usług SPA, nawet śni mi się to nocach, ale chyba narazie nie da rady.Potrzebuję funduszy na nasz letni wyjazd nad morze. Mój małżonek wybrał sobie Mielno i nie chce słyszeć o innej miejscowości.Nie wiem jak będzie z kasą ale chociaż na tydzień wyjedziemy pooddychać świeżym, morskim powietrzem.
POZDROWIONKA dla wszystkich październikowych mam i ich pociech!!!!:happy:

Do góry