reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

u nas pięknie hura !!!!

a w ogóle to dzień dobry.

Kasia74 jak będziesz jechać to daj znać to się zobaczymy w Mielnie.:-)
no tak piękna pogoda to i posucha na BB.

reklama
Witam!
Melduje się,jestem skonana praca na "roli".Ale czuję sie bosko. :-)

Kasia 74,witaj,pisz częściej. Super,że u Julki wszystko oki, no i,że przytyła !!!:tak:
Magduś,Spa , kurcze fajna sprawa.

Dzień dobry
Jaka piękna pogoda? U nas był deszcz, ale i tak yłysmy an długim spavcerze.
A godzine temu Natalia wdrapała się na stołek, wyglądała przez okno (zabezpieczpne przed otwarciem, bo umie doskonale) i spadła, warga przygryziona, dobrze, ze zęby wszytskie. No i morze krwi itd.

Magdusiek a jak macie zabezpieczone okna ? Tak fabrycznie czy coś dokupywaliście ?
dzisiaj pełnia więc wiem skąd ten mój senny "pociąg":-) cały dzień bym spała i spała.
poza tym coś mnie muli - chyba po knajpie greckiej. no przysięgłabym, że chyba w ciązy jestem:-D

Dzień dobry
Coś nie mogę rano wstać...
POgoda średnia, ale co tam, przeraża mnie tylko, ze dopiero co sprzątałam, a po weekendzie bałagan jakbym niczego nie ruszała ;-)

czesc!

jak milo - i lindsay, i Mis i efunia! jak za dawnych czasow :-)

a ja jestem zarobiona po pachy + wzielismy sie za budowe... jestem ZMECZONA!

Toska (w galerii) mi sie podziebila - jakies gluty w nosie :crazy: i jeszcze spadla z lozka w nocy- 3 godziny nie moglismy jej uspokoic; nieprzytomnosc: 10.

mam dzis 5 rocznice slubu - o matko! to wrecz nieprzyzwoite ;-)

reklama
Witam!
Tosia panna,że hej! Vertigo,wszystkiego naj ... z okazji rocznicy :tak:
Chyba mi dzis pogoda nie służy,bo padnieta jestem...albo praca :-D
Przywieźli mi dzis lodówke,zainstalowana ,ładnie się prezentuje ! :tak:

Do góry