reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Magdus,jak zakończę pracę,zapraszam na grilla ! chociaż tyle ! rozstawimy basen,nogą zrobimy fale,drinki z parasolką i bedzie jak w Maksyku !

reklama
hihi, dobra, aj przywioze burrotosy i inne :-)

Natalia oglądała Maleństwo i przyjaciele i zasnęła w połowie napisów końcowych, ma wyczucie dziewczyna ;-)

ja sie w tym roku po raz pierwszy (i ostatni!!!) nigdzie nie wybieram, niestety...
za to za rok juz zabierzemy Krystiana w gory, ciekawe ile da rade przejsc, na razie wytrzymuje okolo 2 km, spora jak na takie male nozki... potem po prostu siada na ziemi i oznajmia, ze dalej nie idzie, bo go boli... :-D

a'propos bajek... Krystian generalnie zlewa, ale przypadl mu do gustu bardzo Mis Yogi, i tu nastepuje problem: nie do nabycia! wiec moje dziecie ma nieosiagalnego idola... ;-)

U nas z bajek na topie większość Disneya : dlamatyńczyki,potwory i spolka,lilo i stich ,spiąca królewna,no i ostatni hit to Shrek- woła włącz mi dinozaura czyt.smoka :tak:

Teddy - ja BYM się wyvbrała, a nei się wybieram. Wybrać to wiesz, mogę się do Łodzi i chyba na tyle... chyba, ze sprzedamy stare mieszkanie jakoś szybko i konkretnie ;-)
Precz z łatkami :-)

a daj spokoj... ;-)

ja sie tylko zastanawiam gdzie jest granica i w jakim wieku zaciera sie ona wlasnie miedzy konfabulacja a klamstwem sensu stricte... wiesz jak jest, jak dotyczy innych dzieci, to sie podchodzi lagodniej do sprawy... a ja na klamstwa jestem piekielnie wyczulona i nie toleruje niestety... :-)

reklama
Do góry