reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Pozdrowienia dla Syli !!!

byłam dzis w Urzędzie Miasta ,u nas trzeba potwierdzać adres zamieszkania dziecka do karty przedszkolnej .:szok: u Was też ? Jeszcze trylko podpis osób upoważnionych oprócz nas do odbioru małejikwit do odniesienia

Kasiu - przykre bardzo.
Drzewko - dokłądnie, mininiebo, jeśli chcesz zobaczyc na żywo to ich ubranka są w sklepie na Jana Pawła.

Kasiek74 porąbane to jest po prostu wszystko i już. Ale z drugiej strony to kurcze ty chyba jeszcze ciągle wcale nie chcesz "oddać" swojej malutkiej dziewczynki do tego okropnego przedszkola z masą idiotyzmów i głupimi paniami przed akwarium :-D:-DDzięki za namiary a ten sklep tez się tak nazywa mini niebo, czy tam sa tylko te ciuszki?

Nie inne też, ale szczerze - jak Natalia miała chrzciny, miała rok i szukałam różnych ubrań, tylko te były ok. w sensie, ze nie jak ślubne. Tam też sa bardziej strojne, ale Natalka miła dośc prostą sukienkę, bardzo ładnie wyglądała.

Drzewko, przejżyj oferte na ich stronie.Mnie sie podobaja te ubranka. a co do przedszkola, to ostatnio obstaje ZA !!! w końcu ktoś zacznie wychowywać moje dziecko !;-) Niania znów mnie wkurza na maksa i powiem Wam, że moj Krzysiek też na nia zły,np. całą srodę miała wolną, a jak poprosiłam,żeby wczoraj została dłużej,bo mam radę to ona, że nie może :angry: no i padło na Krzyśka,zwalniał sie z pracy . I jeszcze wiele takich... ale Kris wściekły i zapowiedział,że jak tylko pogoda lepsza,Nadula idzie do dziadkow. Obiecanki cacanki ;-)

reklama
Do góry