reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam!
Dzieki za komplementy dla mojej córci.
Lindsay imię na M... obstawiam Mateusza ( fajne imie dla fajnego faceta,wiem cos o tym), a dziewuska Maja albo Magdalena.

Efunia jakis inny Twój Tymek,zmienił sie niemożliwie ! Super facet !

Anno, na każdym zdjęciu jestes bez glowy....szkoda...ale zdjęcia super.

Magduś, trzymam kciuki za zapach maleństwa.... no i wiesz, tak w sumie to My mamy glos decydujący- patrz moje trzecie dziecko :-D

zostałam juz działkowcem,klucze mam !!! wiem nawet jak skopać ziemię,pouczono mnie jak zasadzić dalie od strony sąsiada,i jak posadzic zywopłot. Kurcze tylko kiedy? :-D

reklama
Kasiu - gratulacje!
A z tym decydowaniem to wiesz, u mnie to nie działa, gdyby tak to Natalia chodziłaby już do szkoły :-)

Kasiek gratulacje!! Ale super :-)

Magdusiek udało się w końcu z Natalką i uda się kiedyś z "Mateuszkiem" :-)

Hihi, Doxa, mam nadzieję :-) Wiesz, mam jeszcze w kolejce kolejne. Natalia ostatnio powiedziaała, ze chce dwie dziewczynki za siostry, jedna będzie Zuzia, a druga - po chwili zastanowienia "druga Zuzia" :-)

TYlko co wtedy z MAteuszem? :-) Ale taktownie mnie spytała - a ty jakie byś chciała dziewczynki? w sensie imiona :-)

Dziewczyny dziękuję za komplementy - kochane jesteście! Kasiek74 gratuluję zostania działkowiczem, ja tez lubię mogłabym cały czas coś sadzić i przesadzać ale wyszalec sie mogę u rodziców, w domu raczej nie.
anna_ a kiedy cie wypuścili ze szpitala, bo mnie po dwóch dobach, a po trzech może sie pojawić żółtaczka tzw. fizjologiczna, kiedy mamy karmią piersią - u Filipa tak było. Podawaliśmy glukozę, samo przeszło ale w zależności od natężenia ewent. musi być naświetlanie, więc najlepiej żeby ci sie tylko wydawało ale jeżeli tak nie jest to się nie martw bo to nic strasznego.
A ja dzisiaj po ciachu i kawie z przyjaciółką i zakupach w H&M - dobrze mi..;-)

reklama
Do góry