reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzień Dobry! Wstawać śpiochy! ;-) Dobra ja dzisiaj wcześnie bo robotę muszę do 9 oddać. Byłam w galeryjce - Lindsay na prawdę zastanów się nad Mateuszem - przystojne chłopaki i podobne do mam :tak:

reklama
Dzień dobry
Ale się wyspałam... fajnie jak Kamil pracuje w domu, czasem mogę chwile dłużej pospać :-)
Doxa, a czyj wernisaż?

Magdusiek fajnie się wyspać, co? i nie myśleć o małym dziecku ... Ja tak mam w weekendy i bardzo to lubię!
Wernisaż - ty leniwcu przecież dałam link ;-)

:-) Lepeij się przyznaj, że nie chcesz się spotkać :-D

BTW dzisiaj będę widziała się z Sylą. Biedulka jest chora, ale chodzi do pracy. Iga niestety nie dostała się do przedszkola, a podania złożyli w dwóch! Będzie chodziła do prywatnego. Pozdrawia Was serdecznie!

NIe nie chcę sie spotkac tylko nie chcę tracic czasu na coś, co widziałam :-) I co wg mnie jest średnio interesujące kolejny raz, bo sa takie miejsca gdzie mogę chodzić w kółko, a sa takie gdzie raz to za dużo :-)
Też miałam kontakt z Sylą, ucałuj ja ode mnie jeśli mozesz.
A spotkac spotkam się chętnie, może np. w niedzielę?

reklama
ja tez nie mogę, Michał dzisiaj se idzie a ja z dziećmi, ale fajnie :-) w niedzielę też nie mogę (nie wiem czy to do Doxy czy do wszystkich było, Magdusiek) bo mój brat przyjeżdża. Ale super że już jakieś konkretne propozycje spotkań wyszły. Magdusiek mam pytanie, kiedyś podawałaś taką fajną stronke z ciuchami dla dzieci, coś z niebem w tytule. za dwa tygodnie będę mamą chrzestną 1,5-rocznej dziewczynki i szukamy ubranka.

Do góry