Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Lindsay mój brat ma 2 dzieci i właśnie jest Madzia i Maciuś :-) A Madzia jest cała w skowronkach jak Oli tak ją woła!!
Zajrzyj tutaj, może Cię coś olśni: atoo - .::SKARBCZYK IMION::. - imiona (spis imion), opisy, imieniny (daty imienin)
Magdusiek widzę, że znowu masz parcie, więc próbuj, próbuj namawiać Kamila!!
Mała a no widzisz, miałam takiego lenia, że dzisiaj będę wstawiać to pranie ;-)
Byłam w końcu w galeryjce!!
Anno śliczny jest Jeremi!! Cudeńko! A Mikołaj przy nim już taki dorosły się wydaje.
Drzewko ale super zdjęcie! Wyglądasz jak nastolatka, ani odrobiny śladu po 2 ciążach!! Gratulacje! Weronice chyba podobał się konik!
Kasiek hi, hi świetne te kaloszki! Nadulka jak zawsze wygląda jak mała dama!
Efunia Tymek to prawdziwy facet z gazetą na kibelku :-) Bardzo wyrósł, nie wiem czy bym go poznała!!!
Lindsay mój brat ma 2 dzieci i właśnie jest Madzia i Maciuś :-) A Madzia jest cała w skowronkach jak Oli tak ją woła!!
Zajrzyj tutaj, może Cię coś olśni: atoo - .::SKARBCZYK IMION::. - imiona (spis imion), opisy, imieniny (daty imienin)
Magdusiek widzę, że znowu masz parcie, więc próbuj, próbuj namawiać Kamila!!
Mała a no widzisz, miałam takiego lenia, że dzisiaj będę wstawiać to pranie ;-)
Byłam w końcu w galeryjce!!
Anno śliczny jest Jeremi!! Cudeńko! A Mikołaj przy nim już taki dorosły się wydaje.
Drzewko ale super zdjęcie! Wyglądasz jak nastolatka, ani odrobiny śladu po 2 ciążach!! Gratulacje! Weronice chyba podobał się konik!
Kasiek hi, hi świetne te kaloszki! Nadulka jak zawsze wygląda jak mała dama!
Efunia Tymek to prawdziwy facet z gazetą na kibelku :-) Bardzo wyrósł, nie wiem czy bym go poznała!!!