reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Mała, Ja tez mam wszystkie w całości pazurki od poczatku. Ale lubie jak ktos kolo nich chodzi, mam okazje jak pisałam na samotny wypad wtedy !:-) A teraz zamiast bieli we frenchu położę jakis róż,albo turkus ,może zieleń? bynajmniej jakies szaleństwo !!!!
Tusiekn,mamy karte i z całą pewnościa ja oddamy wypełnioną i to juz w piatek .Patrząc na moje dziecko wiem,że nic jej tak dobrze nie zrobi jak przedszkole ! ;-)

reklama
Kasiek zielen bardzo modna jest teraz:tak:
A wiecie co ja chyba sie wybiore do fryzjera, tak patrze na swoje wlosy i zniszczone nie sa, ale znudzily mi sie, sa dlugie prawie do pasa, nawet nie wiem kiedy tak urosly. Mam ochote je solidnie skrocic.

i znowu cisza wieczorna:-)

moje dziecko dzisiaj na pytanie co mają chłopczyki - powiedział siusiaki, a dziewczynki ?-....buraczki :-Dniech będzie :-D tylko skąd to się wzięło ?????:-)

tusiekn i tak jesteś bardziej sportowa ode mnie :-) więc "zazdraszczam okrutnie". marzę o bieganiu do utraty tchu:-)

efunia na "babyboom najlepsze forum " nie będę się logować. mi to też jakoś nie pasuje.

a dzisiaj bolą mnie biodra i krzyż. czuję jak się "rozchodzę":-D

a może macie jakieś typy imion na M.? i dla chłopca i dziewczynki.

Lindsay buraczki dobre:-D u nas poki co jest pisioj tylko a na inny temat sie nie wypowiada;-)
Ja tak wlasnie biegam, poki co na biezni, bedzie cieplo to sie na powietrzu wygonie;-)

Lindsay - Mateusz, przez skojarzenie, jeśi kedyś będe miała syna to Mateusza, na M masz też Marka, Michała, Marcina, Marcela, Mariannę, Marię, Monikę ( :-) ), Michalinę, Matyldę, Malwinę... wymieniać dalej?

Magdusiek wymieniać, wymieniać to może nas olśni.
dla dziewczynki ja jestem za Michaliną, ale mój Michał :)-)) nie.
dla chłopca- Mikołaj, ale mój Michał - nie.
Marianna jest super ale wołają Mania i to mi się nie podoba.
Malwina- odpada, bo mamy konsumpcyjne nazwisko :-D więc głupio będzie brzmiało , bo to trochę jak Malina i będzie warzywniak..

...i tak zawsze coś.
Więc może jak będziecie wymieniać to dostanę olśnienia:-D

reklama
A, miałam Wam napisac - dzisiaj szukałam ubrań ciążowych dla mojej bratowej i zajrzałam do pudła z ubrankami Natalki - tymi najmniejszymi. Matko, jak to pudło pachnie! Obłęd. I coś mi się zrobiło, takie ciepło mnie zalało, wzruszenie itd, szok.

Do góry