reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzień Dobry. No to widzę, że na podobnych falach płyniemy. Nie dość że kupiłam lodówkę i Kasiek74 też, w poniedziałek wyregulowałam brwi (pani kosmetyczka była bardzo niesympatyczna, następnym razem uderzę nad morze do Lindsay;-)), byłam u dentysty i wczoraj dokończyłam myć okna... :-D Ale na długie paznokcie nie ma u mnie szans, bo nie lubię...

reklama
Dzrewko - no pewnie, ze podobne fale. A ja długich nie chcę, ale akie wiesz, normalne, bo teraz, szkoda słów :-)

Wiecie, ze się jeszcze nie zabrałam za porządne sprzątanie? Tyle, że pranie włączyłam, ale dzielna jestem i pracowita, matko.

Magdusiek ty nie nie mam (od mamić) Lindsay kawą, bo my się wszystkie w Warszawie na spotkanie nie możemy spiknąć..;-) chociaż może parkami prościej...
Na temat glutów przedszkolno-żłobkowych to ja już nic nie mówię, patrz żłobkowa kariera Weroniki. Podobno jest jeden żłobek w Warszawie co z katarem dzieci do domu odsyła ale nie sadzę żeby było więcej takich placówek a szkoda..
Efunia - ja też TAK, i trzymaj się dziewczyno, wiesz cesarka to migusiem i juz masz Zosię w ramionach..

Drzewko - bo wszyswcy milcza w sprawie spotkania, a ja pisałam, ze jak ustalicie datę jakąs i będe mogła to idę. Mnie teraz ciezko z wyprzedzeniem zaplanowac wyjścia, bo Kamil często wyjeżdża i jak już czasem się spotkamy w domu to korzystamy z tego i ustalamy milion rzeczy albo coś tam załatwiamy. A w związku z urządzaniem mieszkania Natalia sporo była u rodziców i też nie chcę wciąz jej wywozić.

Drzewko Magdusiek mamiła mnie kawą kanapową:-) co zresztą uczyniłam, ale oczywiście myjąc podłogę i robiąc setki innych rzeczy:-) los kobiety- nikogo nie ma w domu , a ta zamiast odpoczywać to sprząta.:-Dale muszę zasprzątać brzydką pogodę;-)

Wojteczkowa - witaj:-) Świebodzice to te zachodnie czy gdzieś indziej ?

reklama
Ja odkurzyłam i zmyłam podłogę, Natalia ułożyła puzzle, swoją droga mnie zadziwia, używa takich 49 elementów, naprawde małe kawałki, od 5 lat i radzi sobie super. ale idę, pogoda piekna się zrobiła,s zkoda czasu na siedzenie w domu.

Do góry