reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

witam tym razem z samego rana :)
widze ze trzeba sie zalogowac zeby zobaczyc :baffled: u nas mgła, nie wiem czy to na pogode czy na deszcz. tymek dziś jedzie na noc do dziadków i juz jest bardzo zadowolony. biega od rana z komorką i robi zdjęcia i spiewa "paramparam"...

raz jeszcze chciałam zapytać czy mogę odzyskać dostęp do galerii?

reklama
Witam!
No i jestem na wagarach !!! ;-) fajnie,zaczęłam juz sprzatać i nawet sie uporałam ze sporą ilościa kurzu. Za jakąś godzinke pojdziemy do przedszkola i na spacerek.
Doxa ,powiem Ci , że najlepsza rzecza jaką ostatnio dla siebie zrobiłam to było założenie akryli.Regularnie raz w tygpdniu umawiam sie na opiłowanie i malowanie,więc mam czas tylko dla siebie i na plotki.Dzieki temu poznałam super Pania kosmetyczke , a jutro między lekcjami a rada planuje 5 minut słońca czyt.solarium. Hmmm.... brakuje mi tylko seksownej bielizny...:-D

Efunia ja głosuje na TAK !

Dzień dobry
Efuniu - wg mnie TAK.
Kasiu - akryle sa fajne, powiem Ci, że po tych wielkich porządkach i innych brakuje mi dłuższych paznokci, więc zazdroszczę.

witam,
ja też mam "wagary" :-) M. u babci, a ja miałam iść do dentysty, ale mój małż coś namieszał i to jutro mam iść.
znowu pada. już mi się ryczeć chce razem z tym deszczem:wściekła/y: chyba kupię sobie lampę naświetlającą taką jak mają w szwecji , bo już zaczynam łapać szare nastroje.
SŁOŃCA !!!!!

Efunia pomyśl w drugą stronę, że za chwilkę już będzie po mękach nocnych, a dzidzia będzie na rękach, a nie w brzuchu:-)

Za moim oknem takie nie-wiadomo-co. Jeju, jak mi sie nie chce sprzątać... mam jeszze trzy okna do umycia, a wokół nas budowy więc domyślacie sie co jest na oknach. Mam lenia, chyba zacznę od kawy :-)

Magduś, teraz ma french tradycyjny- pani "artystka" tylko zawsze jakies wzorki mi maluje,ale za 2 tygodnie zaszaleję- zakładam french kolorowy !!!:-p

Oj, szkoda, ze nie jesteś bliżej, wtedy wiesz, olałybysmy okna, odkurzanie i mycie i po porstu spotkały się na kawe i ploty!

reklama
Do góry