reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Magdusiek a ja marzę o profesjonalnym manicure! Dawno nie byłam. Ostatnio sama sobie robię ... hmmm regulacja brwi też by mi się przydała!

reklama
Doxa nie ma nowej fryzurki. Odświeżyłam się. Ostatnim razem farba nie "chyciła", bo jak się potem okazało byłam już w ciąży i teraz musiałam pokryć siwiznę:-D
czekałam tylko do końca I trymestru

Lindsay - uważaj co proponujesz ;-) bo wiesz, wpadnę :-)
Doxa - ja o manicure nie marze nawet, mam tak zniszczone ręce i tak będe je jeszcze niszczyła przy tych pudłach i pudełeczkach, ze szkoda zachodu. Na razie udaję, że jest kapitalnie.

hej

no niestety lindsay jeszcze nie urodziłam. za to męczą mnie pioruńskie mdłości. nie wiem co sie dzieje. podobno mdłości mogą byc objawem otwierania szyjki, pamietam ze w czasie poprzedniego porodu bardzo wymiotowałam, ale to juz było po wielogodzinnych skurczach....

i w ogole źle się czuje psychicznie, boje sie tej operacji... jakis niż chyba mam :-(

reklama
Ja idę już spać, oczy mi się zamykają. Natalka się neidawno przebudziła, przebrałam ją w piżamke usłyszłam "ci zasnę, dlaczego mnie nei wykąpałas". Matko, myślałam, ze padnę, bo maks raźnym tonem było, ale faktycznie połozyła się, przytuliła kotka i odpadła na nowo.
Więc dobranoc.
Tak, zapisały się :-)

Do góry