reklama
a i jeszcze w ramach rozruszania
moje dziecko rano wypiło całą butlę kaszki, ale jakoś potem za szybko zerwał się z łóżka i mocno odbiło mu się, ulewając przy tym.
stanął zdziwiony i mówi do mnie- oooo mamusiu mleczko mi uciekło
co sobie przypomnę Jego minę to zaśmiewam się do łez. ostatni raz ulał tak dawno, że nie pamiętał.
moje dziecko rano wypiło całą butlę kaszki, ale jakoś potem za szybko zerwał się z łóżka i mocno odbiło mu się, ulewając przy tym.
stanął zdziwiony i mówi do mnie- oooo mamusiu mleczko mi uciekło
co sobie przypomnę Jego minę to zaśmiewam się do łez. ostatni raz ulał tak dawno, że nie pamiętał.
drzewko
Fanka BB :)
Dzień Dobry, melduję się po chorobie. Dłużej trwało, bo leków nie bardzo mogę, okropny wirus był. Kaszel jeszcze mam. Dzieciaczki zdrowe. Mała zdrówka życzę i mam nadzieję że już nie masz tych zastrzyków...
Lindsay witaj - myśmy chyba też nie miały przyjemności.
W sprawie przedszkola, to ja złożyłam wniosek do jednego - bo mi sie tam spodobało i dobrze rozmawiało z panią. Jeżeli się nie uda do Weronika wróci do żłobka, zobaczymy.
Magdusiek fajnie ze ci sie dobrze śpi w nowym mieszkanku.
Kurcze czekam na jakieś wolne, wyjechać mi się chce.
Lindsay witaj - myśmy chyba też nie miały przyjemności.
W sprawie przedszkola, to ja złożyłam wniosek do jednego - bo mi sie tam spodobało i dobrze rozmawiało z panią. Jeżeli się nie uda do Weronika wróci do żłobka, zobaczymy.
Magdusiek fajnie ze ci sie dobrze śpi w nowym mieszkanku.
Kurcze czekam na jakieś wolne, wyjechać mi się chce.
tusiekn
Fanka BB :)
Drzewko myslalam wlasnie o was, czy juz wam przeszlo. To zapraszam w gory
Kurcze Wy raczej wszystkei blisko siebie jestescie a ja chcialabym was poznac, moze zorganizujemy jakies spotkanie "ogolnokrajowe", u mnie jest bardzo fajnie;-)
Lindsay ty masz dostep do galerii wiec wklej jakies zdjecie siebie i synka, wiesz mialabym lepszy obraz z kim pisze;-)
Kurcze Wy raczej wszystkei blisko siebie jestescie a ja chcialabym was poznac, moze zorganizujemy jakies spotkanie "ogolnokrajowe", u mnie jest bardzo fajnie;-)
Lindsay ty masz dostep do galerii wiec wklej jakies zdjecie siebie i synka, wiesz mialabym lepszy obraz z kim pisze;-)
reklama