reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

ja też mam zostawione dwie pary spodni. w więcej się nie mieszczę :-D myślisz, że powinnam popakować resztę do kartonów. może mi się nastrój poprawi:-)

reklama
a i jeszcze w ramach rozruszania
moje dziecko rano wypiło całą butlę kaszki, ale jakoś potem za szybko zerwał się z łóżka i mocno odbiło mu się, ulewając przy tym.
stanął zdziwiony i mówi do mnie- oooo mamusiu mleczko mi uciekło :-D

co sobie przypomnę Jego minę to zaśmiewam się do łez. ostatni raz ulał tak dawno, że nie pamiętał.

Lindsay, popakuj, dobrze Ci zrobi :-) Wiesz, wszystko mco zostanie będzie wprost idealne ;-)

Dzień dobry
No nie mogę powiedzieć - wyspałam się!

Dzień Dobry, melduję się po chorobie. Dłużej trwało, bo leków nie bardzo mogę, okropny wirus był. Kaszel jeszcze mam. Dzieciaczki zdrowe. Mała zdrówka życzę i mam nadzieję że już nie masz tych zastrzyków...
Lindsay witaj - myśmy chyba też nie miały przyjemności.
W sprawie przedszkola, to ja złożyłam wniosek do jednego - bo mi sie tam spodobało i dobrze rozmawiało z panią. Jeżeli się nie uda do Weronika wróci do żłobka, zobaczymy.
Magdusiek fajnie ze ci sie dobrze śpi w nowym mieszkanku.
Kurcze czekam na jakieś wolne, wyjechać mi się chce.

byłam w galeryjce, dzieciaczki fajowe. Kasiek74 a ten płaszczyk Nadii to skąd macie? Bardzo fajny jest. Tusiekn widać że zgraną paczkę z synkiem tworzysz.;-) zazdroszczę gór.

Drzewko myslalam wlasnie o was, czy juz wam przeszlo. To zapraszam w gory:tak:
Kurcze Wy raczej wszystkei blisko siebie jestescie a ja chcialabym was poznac, moze zorganizujemy jakies spotkanie "ogolnokrajowe", u mnie jest bardzo fajnie;-)
Lindsay ty masz dostep do galerii wiec wklej jakies zdjecie siebie i synka, wiesz mialabym lepszy obraz z kim pisze;-)

reklama
Dzień dobry!

Jakaś niezorganizowana jestem, w domu bałagan, obiadu brak ... aż zal patrzeć! Chyba przesilenie wiosenne ... albo inna jakaś depresja ;-)

Do góry