reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć
Drzewko, Doxa dzięki :-) a rzęsy za tatom takie ma :tak:
Magdusiek dobra jesteś :tak: i witaj w klubie. Ja poszłam spa po 2 i też siedziałam przy Gotowych :-). Możliwe że siedziałabym dłużej ale Jaro mnie pogonił - potem mi sie nie chce wstac. ;-)

reklama
Dzien dobry
Magdusiek fajne to lozeczko Natalki i o takie mi chodzi, a gdzie Ty sie wybierasz?
Wy to macie powera dziewczyny, ze tak dlugo siedzicie i ogladacie, ja chyba sie starzeje;-)
Ja dopiero sniadanie jem, tzn. proboje Natek namietnie mi podjada salate lodowa. Wiecie jakie u mni epiekne slonce i myslalam, ze jest cieplo a tu kicha bo tylko 2 stopnie.

byłam wczoraj w przedszkolu na razie w jednym ale co sie dowiedziałam ze w tym przedszkolu nie mam już miejsc nawet na wrzesień a nie można sie zapisać wcześniej...nie wiem na jakiej zasadzie działa tamto przedszkole... będę szukać dalej ale coraz bardziej sie boje ze nie będzie miejsc... moja mała z pazdziernika ... a jeszcze dyrektorka mi powiedziała ze jeżeli moja mała z pazdziernika to nie może iść od wrzesniea tylko od pazdziernika bo nie będzie pasować do dzieci... dziwne a jak jest u was

Knajda,nie rozumie troche podejścia do sprawy?jak od pażdziernika,tzn ,,że w przedszkolu rekrutacja grup co miesiąc.? i jak grupa trzylatków już jest ustalona?cos chyba nie tak .

Witam!
U nas niby słoneczko, ale wieje. Emma chyba dopiero dotarła ;-)

Knajda - a dziecko z lutego pasuje do tych dzieci ze stycznia? :-) Jakies głupoty opowiadają, ja pikolę.

Knajda do tego przedszkola na pewno nie posyłaj dziecka, nawet jak się zwolni miejsce..
Dałyście mi do myślenia z tym łóżeczkiem. Problem w tym że Weronika dostała niedawno nowe-stare łózeczko od córki mojej siostry ciotecznej. Jest szerokie i długie, kupiłam jej nowy materac ale ma szczebelki.. i ona go chyba faktycznie nie lubi bo znowu zasnęła na kanapie.. a jak kupię jej drugie, matko ile łóżek w tym domu...

Zdecydowanie lozko, ze szczebelkami ogranicza wolnosc, moze bylo dobre, ale u nas tak maksymalnie bylo wykorzystywane moze do roku, jak juz zaczal Tusiek chodzic to poczul wolnosc i problemy z zasypianeniem w nim sie zaczely.

reklama
tak tylko jak ja to wytłumaczę Michałowi.. spróbuję z tym ograniczaniem wolności albo powiem mu że miałam sen :tak:

Do góry