reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Kładłam akryl,żel jak powiedziala pani jest dla niepracujących w ogole-znaczy słabo się trzyma.;-) ozdobniki są maleńkie: troszkę gwiezdnego pyłku,znaczy brokat bialy, i kilka różowiutkich kwiatuszków. na palcu chorym na razie tylko połozyla akryl,nie dał się opiłować , bo musiałam zsunąć czesc opatrunku, a mam glęboką ranę i zaczą ostro krwawić. I tak cały jest zakryty więć narazie nie widać,że taki niedorobiony ten paznokieć.

A rana to pocięty opuszek napalcu wskazującym, cięlam z moim Kubusiem tasiemkę do kurczaków i zamiast tasiemki biedak przeciąl mi opuszek. Wina nie jego tylko nowej mamusi,która miała mnóstwo pytań do mnie o swego syna nie zważając,że mam zajęcia.następnym razem ostro zwrocę jej uwagę.:wściekła/y:

Kasiek a długie sobie zrobiłaś?
Współczuję palca, mam nadzieję, że szybko się zagoi! Tak, koniecznie następnym razem zwróć uwagę takiej "mamusi"!!

Dobra, ja spadam, życze miłego tygodnia, spakowałam sie i jutro jedziemy na narty, ale się cieszę :-)

Czesc
Magdusiek milego wyjadu.
Doxa no to pieknie:-)
Ale pieknie, ja juz w samej bluzce na balkonie bylam, do slonca bardzo cieplo.

Witam!
magduś slońca , śniegu i dobrego humoru życzę ! a jakwróciszto opowiesz jak było !

Doxa, ja malutka jestem i rączki mam malutkie,więc i paznokcie niedługie- dwojeczki .;-) trzeba było wyspać się i za mnie.

Kasiek Ty mala jestes? Wydawalo mi sie, ze Ty jestes sredniego wzrostu. Z reszta trudno tak stwierdzac tylko na zdjeciach, co innego w realiach, moze Cie kiedys "zmierze";-)

Tusiekn, zdradzę Ci w tajemnicy , że mam 160. ;-):-)
idę dziś na imprezkę...spotkanie klasowe - klasa VIII a i wychowawczyni:-) mam nadziję ,że miło bedzie:cool2:

reklama
witam, torba spakowana do szpitala stanęła przed szafą czekam na poród jak na wyrok, bo nie wiem co i kiedy :tak:

od poniedziałku zaczynamy z MikoLajem ochronę ząbkow - lapis znowu seria 5 razy.

budowa rusza tez od poniedziałku - no niezły tydzień się zapowiada, aż zazdroszczę magduśkowi tych wyjazdów.

Do góry