reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Kładłam akryl,żel jak powiedziala pani jest dla niepracujących w ogole-znaczy słabo się trzyma.;-) ozdobniki są maleńkie: troszkę gwiezdnego pyłku,znaczy brokat bialy, i kilka różowiutkich kwiatuszków. na palcu chorym na razie tylko połozyla akryl,nie dał się opiłować , bo musiałam zsunąć czesc opatrunku, a mam glęboką ranę i zaczą ostro krwawić. I tak cały jest zakryty więć narazie nie widać,że taki niedorobiony ten paznokieć.

A rana to pocięty opuszek napalcu wskazującym, cięlam z moim Kubusiem tasiemkę do kurczaków i zamiast tasiemki biedak przeciąl mi opuszek. Wina nie jego tylko nowej mamusi,która miała mnóstwo pytań do mnie o swego syna nie zważając,że mam zajęcia.następnym razem ostro zwrocę jej uwagę.:wściekła/y:

Kasiek a długie sobie zrobiłaś?
Współczuję palca, mam nadzieję, że szybko się zagoi! Tak, koniecznie następnym razem zwróć uwagę takiej "mamusi"!!

Dobra, ja spadam, życze miłego tygodnia, spakowałam sie i jutro jedziemy na narty, ale się cieszę :-)

Czesc
Magdusiek milego wyjadu.
Doxa no to pieknie:-)
Ale pieknie, ja juz w samej bluzce na balkonie bylam, do slonca bardzo cieplo.

Witam!
magduś slońca , śniegu i dobrego humoru życzę ! a jakwróciszto opowiesz jak było !

Doxa, ja malutka jestem i rączki mam malutkie,więc i paznokcie niedługie- dwojeczki .;-) trzeba było wyspać się i za mnie.

Kasiek Ty mala jestes? Wydawalo mi sie, ze Ty jestes sredniego wzrostu. Z reszta trudno tak stwierdzac tylko na zdjeciach, co innego w realiach, moze Cie kiedys "zmierze";-)

Tusiekn, zdradzę Ci w tajemnicy , że mam 160. ;-):-)
idę dziś na imprezkę...spotkanie klasowe - klasa VIII a i wychowawczyni:-) mam nadziję ,że miło bedzie:cool2:

reklama
witam, torba spakowana do szpitala stanęła przed szafą czekam na poród jak na wyrok, bo nie wiem co i kiedy :tak:

od poniedziałku zaczynamy z MikoLajem ochronę ząbkow - lapis znowu seria 5 razy.

budowa rusza tez od poniedziałku - no niezły tydzień się zapowiada, aż zazdroszczę magduśkowi tych wyjazdów.

Do góry