reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzień dobry
Rany, az mi się wierzyć nie chce..... w sprawie przedskzli. Ale z drugiej strony - co się dziwić jak dzieci sporo, a rzedskzoli mało...
Doxa - Ty chyba i tak masz większe szanse ew. dzies koło siebie się dostać, z tego co mowiły mi mamy na zajęciach tam jest mniej dzieci i mniejsze zainteresowanie niż w W-wie.

reklama
Dzień dobry!
Magdusiek może i tak, tylko wtedy biedny Olinek musiałby siedzieć w przedszkolu od 8 do 18! Ja chcę go dać koło teściowej, dla nas to po drodze, a ona go odbierze wcześniej np. o 15.

Dzien dobry!
Dalej temat przedszkoli, a co jesli wasze dzieciaki sie nie dostana do zadnego przedszkola? To taka pesymistyczna wersja;-)
Drzewko Nati zasypia z nami na lozku, najpierw rozmawiamy a pozniej idealna cisza i trzeba przy nim polezec. Przyznam, ze chcialabym go odzwyczaic chocby na zblizajace sie przedszkole, przynajmniej w tych mlodszych grupach dzieciaki sypiaja i z nim bylby problem.

Oj tak już można, wiele już nie ma wolnych miejsc, ale są takiego gdzie jeszcze są miejsca. No i awaryjnie zawsze jest babcia ;-) Szczerze mówiąc, podejrzewam, że w pierwszym roku przedszkola Oli nie będzie chodził 100%, wiadomo wiele dzieci choruje, więc i tak będzie lądował u babci!

dzień dobry
Doxa, tusiekn dzięki

wiem żadne tłuamczenia mnie nie usprawiedliwiają, ale naprawde ostatnio strasznie duzo pracy mam.
Może się uda i niedługo będziemy mieli net w domu- chociaż nadal jestem temu przeciwna! Ale przynajmniej wieczorami czasem będę mogła do Was zajrzeć.

Nawet nie wiem co u Was, ale mam andzieję, zę wszystkie dzieciaczki zdrowe no i mamusie też.

Zuzieńka zdrowa, ok. 20 marca zrobimy znów posiew dla sprawdzenia i mojego spokoju. :-)
Poza tym jest zdrowa i wspaniała. :happy2:

Ale mamy mały problem. Kiedyś bawiąc się sama w swoim pokoju wydawało jej się, ze ktoś puka w okno i zaczęła płakać. Od tametj pory boi się sama wchodzić do swojego pokoju nie mówiąc już o dłuższych zabawach samej. Jest czasem tak, ze pobiegnie po jakąś zabawkę i szybciutko z nią wraca do salonu, albo zabawi się czymś a ja w tym czasie wyjdę to chwilę sie sama pobawi, ale później biegnie do mnie. Już ne wiem jak ją przekonać że nei ma się czego bać. Jedyny plus tego, t to że teraz w markecie na zakupach nei oddala się od nas, boi się stracic nas z oczu.

Vertigo dzieki

reklama
Witam!
Mała,dobrze, że wkońcu zawitałaś, już teskno zaTobą było :tak: jak Twoje zdrowie?wieszco mam na myśli...
a Zuzi za jakis czas przejdzie jak nie będziecie jej wspominać i naciskać...

Drzewko,Nadia zasypia sama,jak u Doxy- bajeczka,buziaczki ,gaszę światło i zasypia sama.

U nas dopiero w kwietniu papiery do przedszkola, my na pewno sie dostaniemy.

Do góry