reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hihi, my do 10:00, a leżałyśmy do 10:20 :-)
po czym moja córka pluneła syropem prosto z brzuszka i jej przeszło :-)

reklama
Witam!
Nadia zasnęła i mam małąchwilkę. Nie pamietamj uż kiedy ostatnio spała w dzień...chyba w wilgilię, bo odkąd Mikołaj pozabierał smoki,nie ma spania w dzień.
Luszka cudne dzieci,rzeczywiście prawie bliżniaki.
Doxa, Moderatorze, stęskniłam się za Tobą. Musimy kiedyś koniecznie wybrać sie na zakupy i kawkę !:tak:
Drzewko,zdróweczka!
Magduś,oby Natalce nic już niedolegało.

Kasiek witaj! Nawiet nie wiesz ile radości sprawiłaś mi tym postem! Ja też marzę o wspólnych zakupach i kawie! Koniecznie! I to jak najszybciej! Kasiu to kiedy??

W ogóle ostatnio mam duże zaległości towarzyskie, może nie równe zeru, ale blisko zera :-( Czas zacząć je nadrabiać!!!

Ciekawe co u Syli? Dawno tu nie zaglądała!
W ogóle mało dziewczyn tu zagląda ostatnio! Szkoda! Kiedyś było tu tak fajnie, o wszystkim można było pogadać ... i wymieniałyśmy się przepisami, a teraz cisza!

Hej
a ja muszę przyznać, ze moje życie towarzyskie jakoś kwitnie :-) i bardzo mnie to cieszy, bo ostatnie dwa miesiące były mało obfitujące w ciekawe spotkania i inne takie, a jakoś w połowie grudnia rozwiązał się worek niespodzianek.
Zaraz własnie wychodzę, Natalia dziś śpi u dziadków, ale jest bardzo marudna, nie wiem czy nie okaże się, ze po filmie i bankiecie nie pojadę do niej. Mam nadzieję, ze nie wykręci mi żadnego numeru, bo jutro wyjeżdżamy na weekend.

Magdusiek mam nadzieję, że Natalka nie rozchoruje się i uda Wam się wypad na weekend!
Jak film i bankiet? Udane wyjście?

Kasiek no to wstęnie się umawiamy! Koniec stycznia! To już wkrótce :-)

Dzień dobry
ale się wyspałam :-)
Film bardzo ok, bankiet tez udany, dziękuję :-)
Natalia dobrze, poszła spac o swojej porze, podobno spała ładnie.

Kurcze. Zaczynam powaznie szukać przedszkola... i przyznam, ze przeraża mnie wybór ;-) CHyba wybiorę maksymalnie 4 do bliższej znajomości i spośród tych wybiorę. Niby tych przedszkoli jest dużo, ale częśc to jakies takie dziwne nowe twory, do których nie jestem przekonna. Ej, doświadczone mamy, doradźcie na co zwracać uwagę z takich rzeczy, o których się zapomina albo kompletnie nie myśli?

Witajcie!
A ja wprost przeciwnie :-( Położyłam się około 2-ej, a mój synio zrobił mi pobudkę o 7:30!

Magdusiek cieszę się że wyjscie udane! No i że Natalka zdrowa. Kiedy wyjeżdżacie?

O przedszkolu ja też już myślę (i szukam oczywiście), zastanawiam się czy już teraz Oli nie mógłby chodzić np. 2x w tygodniu na 3-4 godziny.

reklama
Witam!
W kwesti przedszkola,to ja chyba pokieruję sie zasadą -gdzie mam znajome panie :-p,prowadziłam kiedyś kursy dla nauczycieli w przedszkolach, wobec czego pozostały mi jakieś znajomości .Między innymi w przedszkolu,które mam pod nosem. Panie mnie miło wspominają i mam nadzieję,że Nadulka coś na tym skorzysta:-p;-)
Hurra,moja córka usnęła- dzis idzie na bal,no i mały szantażyk, że mus i spać jak mamy iść.!:tak:

Do góry