reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

hihi, my do 10:00, a leżałyśmy do 10:20 :-)
po czym moja córka pluneła syropem prosto z brzuszka i jej przeszło :-)

reklama
Witam!
Nadia zasnęła i mam małąchwilkę. Nie pamietamj uż kiedy ostatnio spała w dzień...chyba w wilgilię, bo odkąd Mikołaj pozabierał smoki,nie ma spania w dzień.
Luszka cudne dzieci,rzeczywiście prawie bliżniaki.
Doxa, Moderatorze, stęskniłam się za Tobą. Musimy kiedyś koniecznie wybrać sie na zakupy i kawkę !:tak:
Drzewko,zdróweczka!
Magduś,oby Natalce nic już niedolegało.

Kasiek witaj! Nawiet nie wiesz ile radości sprawiłaś mi tym postem! Ja też marzę o wspólnych zakupach i kawie! Koniecznie! I to jak najszybciej! Kasiu to kiedy??

W ogóle ostatnio mam duże zaległości towarzyskie, może nie równe zeru, ale blisko zera :-( Czas zacząć je nadrabiać!!!

Ciekawe co u Syli? Dawno tu nie zaglądała!
W ogóle mało dziewczyn tu zagląda ostatnio! Szkoda! Kiedyś było tu tak fajnie, o wszystkim można było pogadać ... i wymieniałyśmy się przepisami, a teraz cisza!

Hej
a ja muszę przyznać, ze moje życie towarzyskie jakoś kwitnie :-) i bardzo mnie to cieszy, bo ostatnie dwa miesiące były mało obfitujące w ciekawe spotkania i inne takie, a jakoś w połowie grudnia rozwiązał się worek niespodzianek.
Zaraz własnie wychodzę, Natalia dziś śpi u dziadków, ale jest bardzo marudna, nie wiem czy nie okaże się, ze po filmie i bankiecie nie pojadę do niej. Mam nadzieję, ze nie wykręci mi żadnego numeru, bo jutro wyjeżdżamy na weekend.

Magdusiek mam nadzieję, że Natalka nie rozchoruje się i uda Wam się wypad na weekend!
Jak film i bankiet? Udane wyjście?

Kasiek no to wstęnie się umawiamy! Koniec stycznia! To już wkrótce :-)

Dzień dobry
ale się wyspałam :-)
Film bardzo ok, bankiet tez udany, dziękuję :-)
Natalia dobrze, poszła spac o swojej porze, podobno spała ładnie.

Kurcze. Zaczynam powaznie szukać przedszkola... i przyznam, ze przeraża mnie wybór ;-) CHyba wybiorę maksymalnie 4 do bliższej znajomości i spośród tych wybiorę. Niby tych przedszkoli jest dużo, ale częśc to jakies takie dziwne nowe twory, do których nie jestem przekonna. Ej, doświadczone mamy, doradźcie na co zwracać uwagę z takich rzeczy, o których się zapomina albo kompletnie nie myśli?

Witajcie!
A ja wprost przeciwnie :-( Położyłam się około 2-ej, a mój synio zrobił mi pobudkę o 7:30!

Magdusiek cieszę się że wyjscie udane! No i że Natalka zdrowa. Kiedy wyjeżdżacie?

O przedszkolu ja też już myślę (i szukam oczywiście), zastanawiam się czy już teraz Oli nie mógłby chodzić np. 2x w tygodniu na 3-4 godziny.

reklama
Witam!
W kwesti przedszkola,to ja chyba pokieruję sie zasadą -gdzie mam znajome panie :-p,prowadziłam kiedyś kursy dla nauczycieli w przedszkolach, wobec czego pozostały mi jakieś znajomości .Między innymi w przedszkolu,które mam pod nosem. Panie mnie miło wspominają i mam nadzieję,że Nadulka coś na tym skorzysta:-p;-)
Hurra,moja córka usnęła- dzis idzie na bal,no i mały szantażyk, że mus i spać jak mamy iść.!:tak:

Do góry