reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witajcie!
Widzę, że Magdusiek dała radę z bankietem, bo jakby inczaej!!!

Drzewko no to super że Filipkowi posmakowało NAN, ciekawe czy będzie lepiej sypiał w nocy, oby!!

My dzisiaj byliśmy w odwiedzinach u 5-tygodniowego chłopczyka! Zapomniałam już jakie fajne są dzieci w tym wieku :-)

reklama
Czesc,
U mnie szpital w domu, teraz meza wzielo i ma zawalone oskrzela. Z Tuskiem lepiej, ale angina to straszne cholerstwo, meczy go kaszel a najgorzej w nocy i konczy sie na wymiotach. Jak przychozi Pani na zastrzyk to wymysla byle glupstwo byle tylko go nie kula, ale jest bardzo dzielny. Pozdrawiam.

Tusiekn zdrówka dla Was! Angina to bardzo nie przyjemna sprawa! Oby szybko przeszło!

A gdzie reszta dziewczyn? Halo, halo!!!

dzień dobry
tusiekn zdrówka dla Twoich mężczyzn! Oby jak najszybciej im sie polepszyło. A zastzryków współczuje... :-(
my dzis znów do lekarza, Zuzia zaczęła bardzo kaszleć.

nie mam kiedy zdjęć wkleić :-(

O kurcze, a co to za chorowanie?

Dzień dobry
Spędziłysmy dziś super dzień, rano zajęcia, póxniej szybkie zakupy (które zreszta Natalia w większości przespała), póxniej obiad i wyjście do knajpy z moja przyjaciółka i jej cxórka. Dziewczynki się bawiły, jadły, mogłusmy troche pogadać, choć pewnie za jakieś dwa lata pogadamy bardziej i mniej będziemy przerywac watki ;-)

Witam!
Zdrówka zyczę chorowitkom!

Doxa,fajnie wyjść w południe z pracy do domku, ale mniej fajnie jak po południu trzeba do niej wrócić.:-p
Magduś,rzeczywiście udany dzien miałaś.:-)

reklama
Dzień Dobry, tak magdusiek to brzmi bardzo sielańczo. A ja też jestem chora, zapalenie gardła mam i przy karmieniu prawie żadnych leków nie mogę. No i sie męczę. Aaa i Filip już nie lubi NAN, woli cyca,żegnaj wolności choć dwugodzinna. Zdrówka wszystkim.

Do góry