reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dzień Dobry!

Magdusiek szalejesz widzę! Cieszę się, że wczorajszy dzień był udany!!!

Kasiek no wiem, wiem, że biedulko po południu gonisz znowu do pracy. Cóż zrobić! Dobrze, że chociaż w południe możesz wpaść do domu, a nie siedzisz tam od świtu do nocy!

A co Wy wszyscy tacy chorzy? O rany! Tusiekn, Mała, Drzewko zdrówka dla Was i waszych rodzin!!! Ja dzisiaj usłyszałam w naszym, lokalnym sklepiku że sepsa w szkołach i chyba nawet jedna z nich jest zamknięta! Mówię o moich, tutaj okolicznych szkołach.

Drzewko a odciąganie mleka i podawanie z butelki Filip akceptuje?

reklama
Właśnie dostałam propozycję objęcia funkcji moderatora naszego forum i ją przyjęłam! Kochane jakbyście coś potrzebowały to wiecie do kogo trzeba się zwrócić :tak:

Witam
Doxa super.:-) No i gratulacje nasz moderatorze:tak::tak:
Dużo zdrówka dla Tusiekn, Małej, Drzewka i wszystkich chorujących.
Magdusiek fajnie że udany dzień miałaś.
Dopiero byłam w galeryjce. Rany jak te dzieciaczki porosły.
Natalka i Olinek na fotelu - super, tak samo jak na zdjęciu z pocałunkiem :-)
Kasiek Nadulka coraz bardziej podobna do Ciebie
Syla myślę że Twoje dzieci zrobią karierę w świecie mody. :tak: Iga w roli modelki Rewelacja no i strój bardzo pomysłowy. Brawo dla Oscara

U nas bez zmian. Kompletnie sie przestawiłam i w nocy nie mogę spać a rano problem ze wstawaniem. Miałam przestawić Adasia a właściwie to siebie przestawiłam.
Adaś czasem daje do wiwatu w nocy zasypia ok 20 by budzić sie ok 23-24 i zagaduje ile może. I "rogal" oczywiście cały czas na buzi ;-)
Nie jestem pewna ale chyba idzie mu trójka u góry z prawej strony. Raz gdy smarowałam mu dziąsła Calgelem (marudził i wpychał łapki do buzi) to zauważyłam że ma coś na dziąśle. Tylko jeśli to ząb to dość wysoko sie przebija. No zobaczymy jak wyjdzie.
Jest szansa że wyjdzie w tym samym czasie co Natalce bo ona jeszcze nie ma ;-)
Na razie tyle.
Buziaki

Hej Luszka!
Dzięki.
Ty jak wpadniesz to konkretnie, posta na pół strony!
Wiesz, to też metoda przestawić siebie ;-) Ja mimo, że Oli chodzi wieczorem spać i tak siedzę po nocach, a potem rano jest DRAMAT!
Co do zębów, to trójki raczej wychodzą pod koniec ząbkowania, po nich już tylko piątki, ale zapewne nie ma reguły. Może to dwójka będzie, a póki co tak dziwnie to wygląda?

Luszka fajne zdjęcia! Cieszę się, że udało Ci się znaleźć chwilkę i je wrzucić! Adaś coraz bardziej podobny to Natalki, gdyby nie różnica w wieku, to powiedziałabym że to bliźnięta ;-)

Dzięki Doxa za komplementy w imieniu "bliźniaków" ;-) :-)
i masz rację co do pisania rzadko wpadam a jak już napiszę to sie zawsze rozpiszę ;-)
Co do zęba to mi to raczej na trójkę wygląda (jeśli to ząbek) bo ciężko zobaczyć jedynie jak masuję palcem to wyczuwam że coś tam jest. Na początku bałam sie że to jakaś krostka ale za długo już by była. Jeszcze na szczepieniu powiemy dr żeby sprawdziła. Co do Natalki to została jej właśnie trójka i piątki reszta już jest. A pamiętam że kiedy miała roczek to sie zastanawiałam czy te zęby jej w ogóle wyrosną ;-):-D

O rany, ja to już zapomniałam, jak wygląda buzia z niepełnym uzębieniem :-) U nas długo nie było pierwszego ząbka, ale potem to wychodziły jeden za drugim, w tempie! Szcześliwie bez większych ekscesów.

Ostatnio widziałam właśnie dwulatka bez górnych trójek, śmiesznie wyglądał. To powtwierdz, że jest jakaś reguła, że trójki wychodzą pod koniec, przed piątkami, więć tym bardziej nie mogę uwierzyć że Adasiowi wychodzi trójka, chyba że ma już komplet 1, 2 i 4 ;-)

luszka, cos takiego bylo u Tosi. to jest zab. moze byc jedynka albo dwojka. u takich malych dzieci wszystko w szczece sie jeszcze przesuwa. wiec i to sie przesunie na swoje miejsce. podobno takie akcje, to i tak nie to co najgorsze moze byc przy zabkowaniu.
Toska ta 'narosl' miala i miala, a potem sie to cofnelo i wylazlo znowu jako jedynka

Dzień dobry
Luszka - ale swietne zdjęcia!!!
Vertigo -no nareszcie jesteś!
Drzewko - zdrowia z tym gardłem, mnie też kurcze, cs boli,a Natalia dziś rano poprosiła o syrop, więc nie wiem, chyba ja też coś tam zabolało.

reklama
Witajcie!
No nie, kolejne chorowitki!! Magdusiek zdrówka dla Was obu!!

A my dzisiaj pospaliśmy do 9:30, jak mi dobrze!!!

Do góry