reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
jeju, Tusiekn - współczuję i trzymam kciuki, zeby szybko minęło.
wybieram sie na bankiet i zaraz oszaleję przed szafą, najlepiej mi w bojówkach i bluzeczce esprit ew. sukience bez rękawów do spzilek (których to szpilek nie mgę włożyć z wiadomych wzgledów). A nie powieszę sobie na szyi kartki pt - naprawde nie mam was i nas w nosie tylko nie mam wyjścia ;-)
wybieram sie na bankiet i zaraz oszaleję przed szafą, najlepiej mi w bojówkach i bluzeczce esprit ew. sukience bez rękawów do spzilek (których to szpilek nie mgę włożyć z wiadomych wzgledów). A nie powieszę sobie na szyi kartki pt - naprawde nie mam was i nas w nosie tylko nie mam wyjścia ;-)
luszka
październik'05, lipiec'07
Witam wieczorową pora :-)
faktycznie pusto tu
wpadłam na chwilkę i chyba będę zaraz zmykać bo Natalka jeszcze nie śpi a Adaś już nie śpi. Zasnął po 20 i już chyba ma dosyć póki co.
Magdusiek Mi też coraz trudniej Natalca uśpić po południu a jak zaśnie to dosć późno i o 17 czasem ciężko ją dobudzić. W rezultacie wieczorem tak zasypia jak widać.
Tusiekn dużo zdrówka. Mam nadzieje że Tusiowi szybko przejdzie.
Doxa no właśnie klucze by sie przydały i do większego mieszkania i auta;-) Chociaż zaszalał Mikołaj faktycznie więc może większe szaleństwa zostawił sobie na następne lata ;-)
Na razie zmykam więc
Pa kobietki
faktycznie pusto tu
wpadłam na chwilkę i chyba będę zaraz zmykać bo Natalka jeszcze nie śpi a Adaś już nie śpi. Zasnął po 20 i już chyba ma dosyć póki co.
Magdusiek Mi też coraz trudniej Natalca uśpić po południu a jak zaśnie to dosć późno i o 17 czasem ciężko ją dobudzić. W rezultacie wieczorem tak zasypia jak widać.
Tusiekn dużo zdrówka. Mam nadzieje że Tusiowi szybko przejdzie.
Doxa no właśnie klucze by sie przydały i do większego mieszkania i auta;-) Chociaż zaszalał Mikołaj faktycznie więc może większe szaleństwa zostawił sobie na następne lata ;-)
Na razie zmykam więc
Pa kobietki
drzewko
Fanka BB :)
Dobry wieczór. Ni i luszka już pewnie zwiała, czyli monolog. Tusiekn, napisz co u was, lepiej już? kasiek74 sylwester z teściami do romantycznych wprawdzie nie należał ale miło było, no ten barszczyk teściowej z pasztecikami... Weronika sypia w dzień dobrze. Śpioch z niej, ale Filip to żarłok co dwie godziny do cyca i wymiękłam właśnie jesteśmy po premierze butli - 100 nan, bebilonu nie chciał, nan wciągnął aż się kurzyło. Postanowiliśmy dawać mu na noc. Zobaczymy. Weronika u dziadków. Drzewko się wyśpi.
mała26
Październikowa mama 2005
dzień dobry wszystkim
A ja znowu z pracy... :-(
Tusiekn zdrowka dla was kochana! MAm nadzieje, ze już lepiej Natek się czuje.
Zuzia przez 2 dni miała gorączkę i właściwie żadnych innych objawów poza tym. Chyba czas mocz zbadać.
drzewko też keidyś spędziłam Sylwestra z teściami. Nie było najgorzej ale do najlepszych nie należał. hi hi ;-)
magdusiek jak po bankiecie?
A ja znowu z pracy... :-(
Tusiekn zdrowka dla was kochana! MAm nadzieje, ze już lepiej Natek się czuje.
Zuzia przez 2 dni miała gorączkę i właściwie żadnych innych objawów poza tym. Chyba czas mocz zbadać.
drzewko też keidyś spędziłam Sylwestra z teściami. Nie było najgorzej ale do najlepszych nie należał. hi hi ;-)
magdusiek jak po bankiecie?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Hej
Na bankeicie było super, ubrałam biala klasyczną koszulę i bojówki ;-) I do tego pomarańczowe buty, tak żeby była choć odrobina szaleństwa ;-)
A dzisiaj sanki!!! I jazda z górlki. I zakupy mieszkaniowe częśc kolejna, kurcze, nei wiem keidy się pzeniesiemy przy takim tempie ;-)
Na bankeicie było super, ubrałam biala klasyczną koszulę i bojówki ;-) I do tego pomarańczowe buty, tak żeby była choć odrobina szaleństwa ;-)
A dzisiaj sanki!!! I jazda z górlki. I zakupy mieszkaniowe częśc kolejna, kurcze, nei wiem keidy się pzeniesiemy przy takim tempie ;-)
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Wiem, ale tak sobie myślę, że tak chcemy się przenieść,a ine bardzo mamy kiedy sie tym zajmowac itd, no ale nic, w sumie już częśc jest i z każdą rzecza jesteśmy blizej niż dalej.
Własnie się dowiedziałam o Edwardzie Kłosińskim, tak mi się smutno zrobiło i nijako, i aż wstyd, ze przejmuję sie pierdołami itd. kurcze, niefajne to wszytsko.
Własnie się dowiedziałam o Edwardzie Kłosińskim, tak mi się smutno zrobiło i nijako, i aż wstyd, ze przejmuję sie pierdołami itd. kurcze, niefajne to wszytsko.