reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

czesc
ja tylko sie przywitam, Tusiek niestety ma angine ropna. Do tego doszla teraz brzydka kupa. Powiedzccie czy przy anginie wystepuje biegunka? Goraczke ma bardzo wysoka. No i pupa jest kuta:-(

reklama
jeju, Tusiekn - współczuję i trzymam kciuki, zeby szybko minęło.

wybieram sie na bankiet i zaraz oszaleję przed szafą, najlepiej mi w bojówkach i bluzeczce esprit ew. sukience bez rękawów do spzilek (których to szpilek nie mgę włożyć z wiadomych wzgledów). A nie powieszę sobie na szyi kartki pt - naprawde nie mam was i nas w nosie tylko nie mam wyjścia ;-)

Matko, co za cisza???

Uśpiłam Natalię! Tralala. Ona nie sypia od jakiegos czasu, dośc dlugeigo i w szoku jestem, ze dziś się udało. A tak marzyłam o chwili pt "domowe spa" i mam ;-)

Witam wieczorową pora :-)
faktycznie pusto tu
wpadłam na chwilkę i chyba będę zaraz zmykać bo Natalka jeszcze nie śpi a Adaś już nie śpi. :szok: Zasnął po 20 i już chyba ma dosyć póki co.
Magdusiek Mi też coraz trudniej Natalca uśpić po południu a jak zaśnie to dosć późno i o 17 czasem ciężko ją dobudzić. W rezultacie wieczorem tak zasypia jak widać.
Tusiekn dużo zdrówka. Mam nadzieje że Tusiowi szybko przejdzie.
Doxa no właśnie klucze by sie przydały i do większego mieszkania i auta;-) Chociaż zaszalał Mikołaj faktycznie więc może większe szaleństwa zostawił sobie na następne lata ;-)
Na razie zmykam więc
Pa kobietki

Dobry wieczór. Ni i luszka już pewnie zwiała, czyli monolog. Tusiekn, napisz co u was, lepiej już? kasiek74 sylwester z teściami do romantycznych wprawdzie nie należał ale miło było, no ten barszczyk teściowej z pasztecikami... Weronika sypia w dzień dobrze. Śpioch z niej, ale Filip to żarłok co dwie godziny do cyca i wymiękłam właśnie jesteśmy po premierze butli - 100 nan, bebilonu nie chciał, nan wciągnął aż się kurzyło. Postanowiliśmy dawać mu na noc. Zobaczymy. Weronika u dziadków. Drzewko się wyśpi.

dzień dobry wszystkim
A ja znowu z pracy... :-(
Tusiekn zdrowka dla was kochana! MAm nadzieje, ze już lepiej Natek się czuje.
Zuzia przez 2 dni miała gorączkę i właściwie żadnych innych objawów poza tym. Chyba czas mocz zbadać.
drzewko też keidyś spędziłam Sylwestra z teściami. Nie było najgorzej ale do najlepszych nie należał. hi hi ;-)
magdusiek jak po bankiecie?

Witam!
Tusiekn, Natkowi zdrówka życzę !

Doxa, fajne zdjęcie!

Magdus,jak po bankiecie? co założyłaś?

U nas super pogoda,lekki mróz i cały czas pada śnieg.PIKNIE!:-)

Hej
Na bankeicie było super, ubrałam biala klasyczną koszulę i bojówki ;-) I do tego pomarańczowe buty, tak żeby była choć odrobina szaleństwa ;-)

A dzisiaj sanki!!! I jazda z górlki. I zakupy mieszkaniowe częśc kolejna, kurcze, nei wiem keidy się pzeniesiemy przy takim tempie ;-)

reklama
Wiem, ale tak sobie myślę, że tak chcemy się przenieść,a ine bardzo mamy kiedy sie tym zajmowac itd, no ale nic, w sumie już częśc jest i z każdą rzecza jesteśmy blizej niż dalej.

Własnie się dowiedziałam o Edwardzie Kłosińskim, tak mi się smutno zrobiło i nijako, i aż wstyd, ze przejmuję sie pierdołami itd. kurcze, niefajne to wszytsko.

Do góry