reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Drzewko a z teściami nie dało rady ,żeby było romantycznie ;-) mam nadzieję, że chociaż było miło.
Luszka , super święta i super prezenty. A wanienka z przewijakiem pobiła wszystko...:tak:Myslę , że na przyszłe święta musicie conajmniej dzipem...:-)
Nasz konik wciąz przebywa u chrzesnej Nadulki i nie śpieszy mi sie,żeby go zabrać.:-p

reklama
To ja jestem jakimś wyjatkiem w sprawie konia.... bo nasz jest w użyciu poza chwilami gdy jest karnie odbierany za stawanie na nim i skakanie z niego.... ale moja córka ma cos z kaskadera w sobie... muszę pogadac z chłopakami co się z tym robi i od keidy można szkolić ;-)

Magdus, to dlaatego, że Ty tolerancyjna dla zwierząt jesteś.;-) Ale u nas to nie śpieszy mi się,bo Nadulka w sklepie boi się usiąśc na konika.Więc czekam ,aż dorośnie do tego.

Witajcie!

Luszka no no, a to Mikołaj zaszalał! Zapomniał dostarczyć klucze do większego mieszkania ;-)

U nas koń w użyciu od I-ych urodzin (bieguny odpięte i na stychu), biedaczek już ucho ma naderwane!

Drzewko a to teściowie zrobili Wam niespodziankę - dzielna jesteś!!!

Dzień dobry

Oj, ale mi się chce spać...
I ksiązki mi się pokończyły, możecie coś polecić? NIe mam pomysłu, wcale.
I cisza taka dziwna w sumie, az mi się wierzyć nie chce że już po świętach.

witajcie,

olala Mikołaj miał w tym roku wielki wór prezentów!!!

u nas Sylwester na górze u siostry, właściwie to wyglądało raczej na kinderbal, Iga padła o 22.3, ja poszłam z rozsądku ok.3 a reszta bawiła się do rana:-)

Magduś, słyszałam że trzynasta opowieść jest niezła.... ale nie wiem bo sama nie sprawdziłam na własnej skórze.

reklama
Do góry