reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie w nowym 2008 roku!
Wszystkim życzę spełnienia marzeń i postanowień noworoczynych oraz by Nowy Rok był jeszcze lepszy od poprzedniego!!

No, no widzę że Magduśkowy Mikołaj nieźle zaszalał! Super! Dobrze, że wypoczęłaś!

Tusiekn zdrówka! Mam nadzieję, że już lepiej!

Mała o tak, dawno nie Waszych było zdjęć, dawaj!

U nas święta bardzo rodzinne i ... objazdowe, trochę się zmęczyliśmy ;-) Prezetntów nazbieraliśmy furę. Hitem okazała się hulajnoga - teraz mi synio jeździ po całym domu, całkiem nieźle manewruje i skręca, już widzę jego szaleństwa wiosną!

Sylwester organizowaliśmy w przeddzień ;-), znajomi przyjechali do nas, a Oli wybył do babci (to była pierwsza noc poza domem i bez rodziców!). Wybawiliśmy się super - za ścianą była również impreza, bardziej taneczna, więc poszliśmy sobie do nich na trochę! A o północy wspólny szampan na tarasie wśród świeczek porozstawianych na około ... My skończyliśmy około 5, sąsiedzi chyba o 9 ;-) Lubię imprezy nieplanowane, zawsze są udane!!!!

reklama
Byłam w galeryjce, a tam takie cuda ...

Kasiek jaki fajny Mikołaj do Was przyszedł!! Nadulka pewnie zachwycona? I ta masa prezentów ... Nie ma to jak Święta!

Syla chyba nowy projektant mody nam rośnie? Zdolnego masz synka!! O modelce nie wspomnę! Artystka z niej niezła :-)

Dzień dobry
Wszytskiego najlepszego!

U nas też Sylwester byl bardzo udany, część zabawy u nas w domu, część na mieście, przyjechaliśmy akurat tak jak chcieliśmy, Natalia przespała koncert, obudziła się przed północą, akurat na życzenia i fajerwerki. Spać poszliśmy po 4:00, a od rana znów wspólnie :-) Szkoda, ze wczoraj pojechali...
i jeszcze byłam na imprzie rodzinnej.
i bardzo mi dobrze, dużo energii z tej Łodzi przywiozłam, pozytywnej energii. POlecam taie wyjazdy.

Witam w Nowym Roku!
Fajnie,że dzis kilka osób tu zawitało!:-)
Mój pierwszy dzień w pracy minął super,tylko 10 godzin :-p
Doxa, dzięki zakomplementy dla mojego Mikołaja ... mi przyniósł najwspanialszy prezent- prezentację multimedialną, w roli głównej moje dzieci - a w tle muzyka Dżemu!:shocked2::tak:I to wykonane w tajemnicy przez mojego Mateusza. Bomba !!! bardzo mnie to wzruszyło.:tak:
Magdus bardzo zazdroszczę tych dni odpoczynku,ale ja jadę do Bydgoszczy i mam nadzieję,że też sobie odpocznę choć odrobinkę, a przynajmniej zmienię klimat.:-)

Syla, Iga boska. bielizna z pierwszej półki. ;-)

Kasiu, na pewno odpoczniesz. Ja niedługo znów do Łodiz, tym razem z częścią rodziny i Natalią, Ale mam też własne plany.... ;-)

Witam w Nowym Roku
i życzę Wam Wszystkiego Najlepszego. Żeby ten rok był lepszy od poprzedniego :-)

My święta spędziliśmy objazdowo i rodzinnie. Najpierw byliśmy w moich rodziców a w pierwsze święto po południu ruszyliśmy do teściów. W piątek powrót do Warszawy. Prezentów masa. część musiała zostać (np. koń na biegunach) bo po prostu nie zmieściła się do samochodu (chyba czas na kombi ;-) ).
Sylwester w Warszawie na Kabatach u rodzinki. Przyjechała moja siostra i z dzieciakami ruszyliśmy na imprezę. Natalka padła ok 23.30 :szok: z kolei Adaś nie chciał spać i w rezultacie zasnął ok 6 nad ranem :szok:
Jak szaleć to szaleć ;-) jakby nie było w Sylwestra skończył 5 miesięcy :tak:

Cieszę się ze też miałyście udane święta. szkoda tylko że takie krótkie.
Magdusiek ja też chcę takiego Mikołaja. :tak:
Tusiekn dużo zdrówka :tak:
i dla wszystkich też

Rany, ale cicho, co Wy robicie?
Luszka, cieszę się, ze święta się udały. ale przyznaj sie, tego konia to troche specjalnie nie mogliście zmieścić? ;-)

Magdusiek małż pakował więc to jego wersja raczej ;-) no ale ciężko było sie pomieścić bo w bagażniku mieliśmy jeszcze prezent dla teściów i w rezultacie Natalka miała nawet torbę pod nogami. Zresztą u jednych dziadków i drugich zostały jakieś zabawki bo teściowie kupili zestaw z wanienką przewijakiem itp. Normalnie wymiękłam. Gdzie jak takie gabaryty upchnę na naszych niespełna 50 metrach. :szok: I tak już sie zatarła różnica pomiędzy salonem a pokojem dziecinnym ;-)

Luszka, wiem coś o tym, Natalia ma zabawki w dwóch domach, a i tak róznicy nie widać :-) Szczęśliwie najwyraźniej nadszedł mokres na miniaturyzację, więc jest szansa ze w nowym mieskznaiu jakoś to upchniemy ;-)

reklama
Ja tez życzę wam pięknego roku 2008! Chyba wszystkim te dni upłynęły fajnie. Syla i Kasiek74 zdjęcia fajowe. Syla - bielizna odjazd, "la perla" normalnie a i modelka coraz piękniejsza nam rośnie. U nas Sylwester minął w trochę większym gronie niż planowałam, bo wpadli moi teściowie.no tak a miało być tak romantycznie..Ale ogólnie rok zaczął się sympatycznie, dzieciaczki zdrowe, poczucie gniazdka. Ale nie powiem , wyskoczyłabym tak choć na dzień gdzieś jak magdusiek. Luszka, wiem coś o tym koniu, Weronika buja sie na nim tylko kiedy ma suszone włosy a tak przesuwam go ciągle w kąta w kąt i już zaczynam go nielubić... i wiecie co? w parzyste lata nie rodzę - bomba!

Do góry