reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry
Dla Filipa wszystkiego naj!

A ja własnie luzuję głowe, przyszedł do mnie jeszcze jeden Mikołaj, dostałam dwa dni dla siebie i aktualnie siedzę sobie w Łodzi w hotelu, po spotkaniu z przyjacielem, jutro dzień pełen wrażeń z rodziną i mam się świetnie :-) i gorąco wszystkich pozdrawiam. Ale mi bosko...

witajcie,

Fajnie Magduś że sobie odpoczywasz, dobry ten Mikołaj!

ja siedzę i temperuję kredki:)
Oskar wyciągnął całe olbrzymie pudło z kredkami i flamastrami, nie wiem gdzie to się uchowało:-) Pmyślałam, że zrobię z tym pożądek:-)
Iga śpi, u Oskara kolega, który zostaje do 2 stycznia a ja am chwilę dla siebie!
Zaraz zrobię kawusię....

Wiecie, chyba się starzeję, nie chce mi się iść nigdzie na Sylwestra. Najchętniej posiedziałabym w domu. Męża ostatnio widuję, tak jak Ty Magduś chwilami Kamila, czasami nawet w ogłóle się nie widzimy, o świcie wyjeżdża o północy wraca. Dlatego chyba mam ochotę na posiedzenie w spokoju, choć i na to się nie zanosi.

Co Wy porabiacie z tym dniem?

Dziem dobry,
Syla oj nie tylko ty sie chyba starzejesz;-) My w domu zostajemy, ale zwazapewne bedzie fajnie.
Mnie wzielo jakies cholerstwo, wczoraj mialam wysoka temperature, ale dzisiaj o niebo lepiej, pomimo tego ze nie mamy wody od rana:szok: Jak tylko sie Tusiek obudzi wyruszamy i spod prysznica chyba nie wyjde.
Magdus przyslij tego Mikusia do mnie;-)

Dzień dobry
Jeju, jak mi dobrze, te dwa dni to było genialne! Do atkeigo stopnia, ze zapakowałam rano część rodziny do mojego samochodu (brat z żoną), siostrze z facetem kazałam dojechac popołudniu i normalnie mamy dalszą część imprezy, teraz w W-wie ;-)
Sylwester u nas spontaniczny, wczoraj wieczorem zapadła decyzja że w Warszawie, może wyjdziemy na miasto wszyscy, z Natalią oczywiście, a może coś innego wymyslimy?
Tusiekn - zdrowia życzę,
Syla - czasu dla siebie z kredkami i nie tylko ;-)

witam,

Dziekuje dziewczyny za zdrwoko, Sylwestra spedze z zapchanym nosem, no trudno moze przynajmniej bede czuc co pije;-) Mam nadzieje tylko ze Tusiek nie zlapie chociaz watpie.
Kochane zycze Wam wszystkiego naj...w Nowym Roku, aby byl lepszy od starego. Spelnienia wszytskich marzen nawet tych najbardziej odjechanych!

Witam!
My dziś siedzimy w domku. Nie skorzystaliśmy z zaproszenia do znajomych, może w końcu odpocznę.:-)

Wszystkim życze , aby Nowy Rok był najbardziej udanym rokiem w Waszym życiu!

Witajcie, my też zostajemy w domku i bardzo się już cieszę na siedzenie z Michałkiem przed telewizorem. Opatulimy się kocami szampan w rękę i Hurra Nowy Rok! (a i Filipek skorzysta) Magdusiek serio bierzecie Natalkę? No tak to jest ten moment w którym przyda się wam jej późne chodzenie spać :) super. I jeszcze opowieść. Weronika i Michał wczoraj w kościele. Michał: "Weronisiu nie potrząsaj aniołkiem, bo się pobije, innych figurek też nie wolno dotykać". I całą mszę słychać było nasze dziecko, które tłumaczyło wszystkim przychodzącym do żłóbka dzieciom, że Jezuska nie wolno dotykać i aniołka też nie. Nagle Weronisia zamilkła. Zaniepokojony Michał wysunął głowę zza choinki żeby zobaczyć co jest grane. Nasza córeczka stała z główką aniołka w rączce.kurde. :)))

reklama
dzień dobry wszystkim w nowym roku! Życzę Wam aby nie był tylko gorszy od poprzedniego! :-)
U nas Sylwester ze znajomymi w domku! Chłopaki przebalowali, zwłaszca mój mąż! I wczorajszy calusieńki dzień przespał! nie wiem jak można spać cały dzień! Przebudził sie ok. 19 pokręcił chwilę, obejrzał film ze mną i połozył spać dalej z nami. Chciałabym tak... a ja spałam 4 godziny :-(
Magda ale ten Twój Mikołaj kochany! :-)
tusiekn zdrówka życzę!
Syla to ja Ci moj ą zuźkę przyslę do tych kredek! Ona to uwielbia! Ja mniej, bo latam z odkurzaczem póxniej po całym domu! :-)

Jeszcze na bilansie dwulatka nie byłysmy! :-(

kurcze czas jakieś fotki wkleić :-)

Do góry