reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Wesołego karpika
Smacznego śledzika
Super prezentów
Wspaniałych momentów
Kolorowej choinki
Wesołej minki
Kolęd śpiewania i leniuchowania
Życzą Jola, Marcin i Tymianek

Witam!
Juz po świetach... szkoda...
Widzę,żena forum odezwały sie osoby,których wieki tu nie było.szkoda tylko,że zaraz zniknęły...
U nas świeta w ciszy i spokoju.Przez dwa dni mielismy gości, Dawid kończył 11 lat.

Dzień dobry
U nas było bardzo rodzinnie i spokojnie. Odwiedził nas prawdziwy Mikołaj, Natalia zarządzała nim tak, ze szczęki nam poopadały "pociekaj, puszcze muzyke, tu usiadz, na podlodze, jeście ciekoladke prosiłam" itd. Śmiechu było sporo, jednak swięta z dzieckiem są bardziej magiczne ;-)
A teraz dojadamy całą furę ciast i innych pyszności i chyba już się w spodnie nie zmieszczę, ale olewam to.

Myslałam ,że juz nikt nie zagląda na forum.... a tu Magduś, witaj!
wkleiłam kilka fotek( u nas Mikołaj był też bardzo prawdziwy;-))

Witam sie po swietach a przed sylwestrem;-)
U nas tez spokojnie przeminelo i bardzo rodzinnie, dzisiaj jeszcze zalegle prezenty dalismy i dostalismy. Ja tez sie w spodnie nie zmieszcze, ale co tam...
Cos mnie jakies przeziebienie dopadlo, ale nie daje sie jak moge i obysmy sie nie rozlozyli. U nas ciasta tez duuzo zostalo i ciasteczek wiec Kasiek albo wpadaj do mnie albo Ci przesylam;-) Pozdrawiam kochane!

Witajcie (po)świątecznie! U nas święta minęły w bardzo rodzinnej atmosferze, na Wigilii było 20 osób! Także jak już wszyscy podzielili się opłatkiem i rozpakowali prezenty trzeba było iść na pasterkę.. Ale nie było prawdziwego Mikołaja, bo Weronika ma już jedno zdjęcie z Mikołajem ze żłobka(ryk)więc Mikołaj ograniczył się do dzwonka i pozostawienia kupy prezentów, a przede wszystkim konia na biegunach który doszedł w ostatnim momencie, uff.. Viva Poczta Polska!

Witam!
Filipkowi buziaczki na 3 miechy! Drzewko,daj mu chociaż w tym cycu kawusi,albo szampana.;-)
Tusiekn,dzieki za ciasteczka, ze swoimi nie moge sie uporać :-)

reklama
Dzien dobry,
Dla Filipka moc usciskow!
Zeby bylo malo wczoraj Tusiek dostal mase slodyczy znowu.
Drzewko to dobrze ze kon dotarl na czas. Natek ostatnio dostal jakis bunt na konia i wywraca go, obczail gdzie jest wejscie na baterie i wyjal oczywiwscie demontujac go. Na szczescie w ostatniej chwili udalo mi sie zlapac jak ciagnal za kabelki.
Ja nie najlepiej sie czuje. Normalnie jakas zmule mam.

Do góry