reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej.
zaglądam na chwilkę bo zaraz ruszamy w kierunku Torunia.

ale nie ruszyłabym się bez złożenia Wam życzeń :-)

Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
pachnących choinką, jaśniejących pierwszą gwiazdką,
co daje nadzieję na następny rok.
Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia
.

życzy Luszka z rodzinką

Buziaki
Pa

reklama
Witam!
Luszka,Tobie i Twojej rodzince rowniez przesyłam świateczne zyczenia.:-) I szerokiej drogi! :-)
ja zaczęłam swiateczne gotowanie, choinka ubrana,wszedzie juz pachnie świetam:-)i!

LUszka 0 Tobei też wszystkiego najlepszego! I dla całej Rodziny!

U nas też choinka ubrana, mieszkanie wysprzatane, wczoraj mieliśmy gości, moje koleżanki, jedna z synkiem niespełna dwulatkiem, ale dzieci podrosły i nie narobiły bałaganu, szok!

Dobry wieczor!
Luszka pewnie juz jestescie na miejscu, Tobie i calej rodzinie oraz wszystkim Wam kochane juz dzisiaj zycze Wesolych Swiat, spedzonych w atmosferze pelnej milosci i radosci, pod choinka trafionych prezentow i dostatku przy wigilijnym stole.
U Nas jeszze choinka nie urbrana, jutro jeszcze planuje cos upiec. Upieklam miedzy innymi pieguski, pyszne i musialam je schowac bo chyba bysmy zjedli. W wolnym czasie podam przepis. No i pakowanie prezentow mi zostalo. Pozdrawiam.

Witajcie Kochane,

Widzę że przygotowania świąteczne pełna parą...u mnie również. Makowce, strucle makowe, sernik i szarlotka (jeszcze ciepła) popieczone, schab również, bigos już drugi bo pierwszego nie wiele już zostało :tak:. Matka miała 2 dni urlopu więc rodzinka musiała wykorzystać że wreszcie pojawił się bigos itp.;-)

Udało mi się wziąść urlop, co prawda nie cały tydzień, jak planowałam, ale choć 2 dni przed Świętami, no i po Świętach dopiero 7stycznia do pracy:rofl:. Marzyłam o tym...

Kochane życzę Wam i Waszym rodzinkom:

WSPANIAŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, wiele radości, spokoju i więcej czasu dla rodzinki i siebie samych.
Zatrzymania się czasami w tym biegu aby dostrzec co tak na prawdę jest dla nas ważne.
Oby było wokół nas jak najwięcej osób, których możemy nazywać prawdziwymi przyjaciółmi!
W chwilach zatroskania wiele optymizmu i szybkiego powrotu do równowagi !!!

Dzieciaczkom wspaniałych prezentów od Mikołaja i śniegu, śniegu, śniegu bo u nas w Warszawce tego brak.;-)

tego wszystkiego życze Wam na Święta i Nadchodzący Nowy Rok 2008!

Witajcie!
Wpadam na chwilę, złożyć Wam świąteczne życzenia:

7202cf78e12096d0.jpg

Niech Wigilia i Święta Bożego Narodzenia
upłyną spokojnie i radośnie
aby marzenia zmieniły się w rzeczywistość,
a sukcesy przerosły oczekiwania.

życzy Doxa z Olinkiem

Witam!

Życzę wszystkim spokojnych i radosnych
Świąt Bożego Narodzenia ,
zielonej choinki, góry prezentów,
miłości,spokoju i spełnienia marzeń .

My również życzymy wszystkim Wesołych Świat, spełnienia najrózniejszych i najdziwniejszych marzeń i zarzymania w codziennym pędzie.

reklama
Jestem chyba ostatnia...

Na Święta życzymy Wam magicznych i niezapomnianych chwil w gronie rodzinnym!
Ania, Michał, Weronika i Filip

Do góry