reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witam!
Doxa,dawno Cie nie widziałam,ani nie słyszałam,więc witam serdecznie !:-)
wyobrażam sobie już te komentarza Oliwka! :tak:
Nadia nie komentuje jazdy,tylko zbyt długi postój - wtedy woła" tato jedź juź.o Bozie,Bozie"
Ciesze się,żejutro ostatni dzień w pracy! Potem dopiero 2 stycznia !:tak:

reklama
Oj, ale jestem zmęczona. Do pracy nie dojechałam, nie miałam jak itd,. ale zapakowali mi jedzenie itd, ale pyszne ;-) I prezenty dostałam ;-)

No to ja też się witam i też zmęczona. Michał "baluje" na "wigilii pracowej" w knajpie brazylijskiej :szok: a ja mam dyżur z dziećmi i objadam się słodyczami z ich paczek choinkowych. Doxa, no to Oli już nieźle nawija. Tekst Weroniki w samochodzie, to "uważaj baranie jak jedziesz" a coś w stylu Natalkowych wysokich obcasów to zapytala mnie ostatnio po pobycie u babci: "Mamo jak zjem zupe to moge pomalować usta?" :-D a święta tuż tuż

Drzewko - taka, ze luz. Natalia lubi grające zabawki więc gitara była strzałem w dziesiątke, zresztą wsyztskie prezenty jakie dostaliśmy.
Natalka do malowania jest pierwsza, niedawno u mojej przyjaciółki zrobiła sobei spa i wysmarowała sie całkiem neizłymi kosmetykami, jedwab coś tam, nie pamiętam już. A później poszła się kąpać w jaccuzi i wymiękła na bąbelki ;-) Wiec damą jeszcze nie jest, przynajmnije nie taka na 100% ;-)

Ależ się uśmiałam z tekstów dzieciaczków :-D :-D Coraz lepsze są!
Oli fakt, dużo gada, prawie bez przerwy (uszy już mi puchną;-)), ale ciągle jeszcze przekręca i czasem po swojemu mówi ...

Kasiek i ja Cię witam serdecznie! Fakt, dawno nie gadałyśmy! Trzeba to zmienić! Może "na żywo" nadrobimy?:-)

Magdusiek no szkoda, że Wigilia Cię ominęła! Fajnie, że jedzonko dostałaś, o prezentach nie wspomnę!!

Drzewko nieźle zabrzmiała Wigilia w knajpie brazyliskiej! Ciekawe co dostali do jedzenia?!?!
Fryzura Olinka tak nowa, parę dni temu był u fryzjera - ale masz bystre oko! Ja też dzisiaj byłam, na razie jestem w szoku, muszę się oswoić ;-)

Witam!
rzeczywiście teksty naszych dzieci są nieocenione:-)

Dla mnie juz zaczęły sie świeta:-):-):-)

Doxa,na żywo chyba w najbliższym czasie to nie bardzo możliwe...chyba , że razemz Vertigo spotkamy sie w Bydgoszczy.:tak: zdjęcia Olinka cudne.:-)

Kasiu - cieszę się, ze już masz wolne :-)

Ja sprzątnełam, większość. Wielbię moja córkę za to, że gdy mówię, ze musze sprzątnąć to mała szanuje to i zajmuje się soba, nie wyobrażam sobei jak wyglądałby mój dzień gdyby wisiała mi na nodze i jęczała.
A wieczorem druga częśc pieczenia ciasteczek, tym razem będa na choinkę, o ile ich nie zjemy (osoatnie były bardzo dobre, a Natalia każdemu sie chwialiła, ze piekła).

reklama
dzień dobry. jeju ciasteczka. wszyscy pieką pierniki, ciasteczka. Może ja tez się jeszcze zmobilizuję i coś z tego wyjdzie. Kasiek74 dobrze ci. tyle wolnego, warto pracować z młodzieżą ;-)
no to idę robić obiad.

Do góry