reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry
Tort rewelacja, cała imprza wygląa na sympatyczną,a Tosia to bardzo dostojna jubilatka :-)

byłam dziś w kinie, ale na kiepawym filmie jednak nie zmienia to faktu, ze odpoczełam głowa. Wróciłam do domu, a moja córka śpi...

Kasiu - dokładnie.

Natalia sie obudziła 50 minut temu, zjadła jablko, kiwi i po raz 5-ty ogląda filmy ze swojego urodzenia i z ostatnic urodzin. Cos czuję, ze dziś długi wieczór przed nami ;-)

Witajcie!
Magdusiek właśnie mnie przywiało, bo dłużesz nieobecności!!! :-)

Wszystkim jubilatom zaległe najserdeczniejsze życzenia!!

Wszystkim chorowitkom, szybkiego powrotu do zdrowia!

Wpadłam na chwilkę, zaraz zerknę co tam u Was. Oj jak miło tu zajrzeć!

Taaaa no to sobie poczytałam, ledwo wpisałam się i to było na tyle BB! Nie wiem kiedy nadrobię co u Was :-(

Magdusiek, sajgon dopiero przede mną, w sobotę robimy ważne szkolenie!

reklama
Weszłam do galeryjki!!! O rany jakie cudne dzieci!!! A jakie torty! Vertigo Tośkowy tort nie do pobicia! I Mikołajek nas odwiedził! Super!

Do góry