reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Kasiu - Natalia tak sobie. Tzn nie ma temperatury, ma kaszel i katar, ale ten katar jakby schodził, wiec jestem dobrej myśli.Poki co kiblujemy w domu, tym bardziej, ze pogoda nie sprzyja zdrowieniu, wprost przeciwnie.
Ale dostaje kociokwiku, ona nie jest przyzwyczajona do monotonii :-) Szczęśliwie jutro przyjeżdża do nas moja cioteczna siostra, więc Natalka będzie miała atrakcję w postaci cioci i wujka ;-)

reklama
Natalia śpi, a ja odpaliłam sobie Love actually i jest mi bosko.... rany, mam nadzieję, ze prześpi tę noc do rana spokojnie :-)

czesc!

zdrowiejcie chorowitki!

u nas przygotowania do imprezy. w pracy normandia- wymiekam.

ALKOHOLU! (dla ukojenia...)

Przepiekny avatarek! Ja chcę nad morze, z palmami!!! niekoneicznie z czymś mocniejszym ;-) choć drink z palemka przyjmę ;-)

Vertigo, kusisz tym avatarkiem ;-) albo denerwujesz ;-)
Tusiekn, nie wiesz , że nauczyciel musi ciągle się dokształcać ;-) zaczynam nową, ale wiesz ciągle wokółtego samego tematu.:-p
Magdus, no chociaz będziesz miała rozrywke w te ponure dni.

Kasiu ja cie podziwiam. Jeszcze podyplomowka na wyjazd, z drugiej strony bardzo fajnie. Ja narazie robie sobie przerwe, pozniej sie zobaczy. Poki co zarzadzac bede moimi facetami;-)
Jej a ja znowu wino sadze, a wlasciwe juz koncze. Jutro sie wybieram na basen, zima idzie a wraz z nimi moje boczki sie powiekszaja. Ale czuje ze musze sie poruszac. Tylko jak tu sie ruszzc jak nie umiem plywac:-p
Vertigo udanej imprezy.

Magduś, rany współczuję ciągłej rozłąki.Ja bym nie dała rady.

Tusiekn, niech boczki sie powiekszają, przyjdzie wiosna to same opadną.:-)

I tak sie pewnie zdarzy ze niec nie bede faktycznie robic do wiosny. A wiecie jaki teraz mam apetyt, tzn, ogolnie jaks ie lato konczy i zaczyna zima. Normalnie caly czas chcialabym miec cos w paszczy;-)

reklama
Kasiu - dałabyś tylko o tym jeszcze nie wiesz :-)
Tusiekn - może się naucz? Na tym basenie? ;-)

Ja mam fazę na słodycze, takie w stylu żółtych m&m'sów albo migdałów jutrzenki albo co gorsza fiesta qurrito czy jak tam to sie zwie... masakra, czuję, ze nie wlezę w spodnie, p[óki co się mieszczę więc luz, ale nie wiem ile paczek jeszcze tam upchnę ;-)

Do góry